El xec regal de La Boscana: un regal per als sentits

Segons els experts, viure experiències ens fa més feliços que comptar amb coses materials. Les emocions, les sensacions i tot el que es desperta quan experimentem, ens alegra, ens excita i en definitiva, ens fa més feliços. Aprofitant l’ocasió, us volem proposar que durant aquestes festes de nadal, regaleu una experiència gastronòmica a La Boscana amb el nostre xec regal. 

Als pares, als amics, a uns familiars o a la parella, una experiència per a tots els gustos, això sí, sobretot  per aquells qui aprecien la cuina amb essència, d’autor, tradicional i d’avantguarda alhora. Per aquells que constantment cerquen experimentar i fer-ho envoltats de la millor companyia. El xec regal de La Boscana és una forma diferent de fer-li saber a algú que és important per a tu i que li vols agraïr que estigui a la teva vida, regalant una experiència que enamori a tots els sentits, però sobretot, al del bon gust.

Passos a seguir per demanar el xec regal de La Boscana

Si estàs interessat o interessada en sol·licitar el xec regal de La Boscana i convidar a un menú degustació a aquella/es persones a qui més estimes a una experiència novedosa i culinària sense precedents, només has de:

1.Consulta a l’apartat de la pàgina web La Carta els diferents tipus de menús degustació amb què comptem al restaurant La Boscana, dirigit pel xef Joel Castanyé i guardonat amb una Estrella Michelin i dos Sols Repsol. Comptem amb diferents menús degustació, amb productes de temporada i elaborats segons la seva estacionalitat, amb tècniques innovadores i sense perdre el toc de tradició que caracteritza la nostra cuina.

2. Escull el menú degustació que més s’adapta al que busques, i regala una experiència gastronòmica al restaurant Espai Germans Castanyé de La Boscana. També ens has d’especificar si tries l’opció maridatge, on combinem cada plat amb un vi o cava, alineada a la perfecció amb cada elaboració i platet del menú degustació que trieu. Si l’opció del maridatge no us acaba de convèncer, també podeu regalar una ampolla de vi. Indica’ns també l’import de l’ampolla de vi, si s’escau i si t’interessa regalar l’aigua i els cafès i incloure-ho al xec regal.

3. Diga’ns a qui va dirigit el xec regal, noms i cognoms de les persones a qui convides, ja que així te’l personalitzem d’acord al que ens indiquis.

4. Envia’ns un correu electrònic a reserves@laboscana.net o bé truca’ns al 973 56 55 75 amb tota la informació que t’hem detallat a sobre.  Quan tinguem tota la informació detallada, li enviarem el xec regal La Boscana via correu electrònic, o si ho prefereix, el pot recollir al nostre Restaurant.

Quan tinguem tota la informació detallada li enviarem el xec regal La Boscana via correu electrònic, o si ho prefereix el pot recollir al nostre Restaurant.

 

Altres coses que necessites saber sobre el xec regal

  • El xec regal és vàlid durant un any, un cop que ens consti que hagi fet el pagament i a partir d’aquí, ja es pot fer la reserva de la taula.
  • Si el xec regal no inclou les begudes, la parella convidada pot escollir la beguda al restaurant el mateix dia de la seva reserva, i pagar-ho el mateix dia.
  • Per al pagament, el restaurant li farà arribar el valor que ha de pagar i el número de compte on realitzar la transferència o ingrès, segons el que es defineixi prèviament al xec regal.

Si teniu alguna altra qüestió a resoldre, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al correu electrònic reserves@laboscana.net o al telèfon 973 56 55 75. Estem a la vostra disposició pel que pugueu necessitar!

Regala emoció, regala una experiència gastronòmica i singular a La Boscana.

Equip de La Boscana