El xec regal de La Boscana: un regal per als sentits

Viure experiències ens fa més feliços. Les emocions, les sensacions i tot el que es desperta quan experimentem, ens alegra, ens excita i en definitiva, ens fa més feliços. Aprofitant l’ocasió, us volem proposar que durant aquestes festes de nadal, regaleu una experiència gastronòmica a La Boscana amb el nostre xec regal.

Als pares, als amics, a uns familiars o a la parella, una experiència per a tots els gustos, això sí, sobretot  per aquells qui aprecien la cuina amb essència, d’autor, tradicional i d’avantguarda alhora. Per aquells que constantment cerquen experimentar i fer-ho envoltats de la millor companyia. El xec regal de La Boscana és una forma diferent de fer-li saber a algú que és important per a tu i que li vols agrair que estigui a la teva vida, regalant una experiència que enamori a tots els sentits, però sobretot, al del bon gust.

Passos a seguir per demanar el xec regal de La Boscana

Si estàs interessat o interessada a sol·licitar el xec regal de La Boscana i convidar a un menú degustació a aquella/es persones a qui més estimes, només has de:

1. Consulta a l’apartat de la pàgina web  Els Menús i La Carta els diferents tipus de menús amb els quals comptem al restaurant. Treballem amb 3 menús degustació, amb productes de temporada i elaborats segons la seva estacionalitat, amb tècniques innovadores i sense perdre el toc de tradició que caracteritza la nostra cuina.

  • El Petit Menú
  • Menú La Boscana
  • Gran Festival La Boscana

 

2. Escull el menú degustació que més s’adapta al que busques. Has de tenir en compte que aquests menús no inclouen la beguda. Per tant, has de decidir si elegeixes:

  • L’opció de maridatge, on combinem cada plat amb un vi. Els preus del maridatge per a cada menú els podeu trobar al mateix apartat de Els Menús i La Carta.
  • L’opció de regalar una botella de vi. Indica’ns el valor de la botella que vols oferir.
  • Indica’ns també si vols incloure l’aigua i els cafès en el Xec Regal.

 

3. Diga’ns a qui va dirigit el xec regal, noms i cognoms de les persones a qui convides, ja que així te’l personalitzem d’acord amb el que ens indiquis.

4. Envia’ns un correu electrònic a reserves@laboscana.net o bé truca’ns al 973 56 55 75 amb tota la informació que t’hem detallat a sobre.

Quan tinguem tota la informació detallada, li enviarem el xec regal La Boscana via correu electrònic, o si ho prefereix, el pot recollir al nostre Restaurant.

Altres coses que necessites saber sobre el xec regal

  • El xec regal és vàlid durant un any, un cop que ens consti que hagi fet el pagament i a partir d’aquí, ja es pot fer la reserva de la taula.
  • Si el xec regal no inclou les begudes, la parella convidada pot escollir la beguda al restaurant el mateix dia de la seva reserva, i pagar-ho el mateix dia.
  • Per al pagament, el restaurant li farà arribar el valor que ha de pagar i el número de compte on realitzar la transferència o ingrés, segons el que es defineixi prèviament al xec regal.

 

Si teniu alguna altra qüestió a resoldre, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al correu electrònic reserves@laboscana.net o al telèfon 973 56 55 75. Estem a la vostra disposició pel que pugueu necessitar!

Regala emoció, regala una experiència gastronòmica i singular a La Boscana.

Equip de La Boscana