LA BOSCANA

Viu una experiència de tardor a La Boscana

El dia es fa més curt i les temperatures comencen a baixar; les jornades van deixant pas a una boira encisadora característica de Lleida i cada cop ens abriguem més. Ja som a la tardor i a La Boscana ho tenim tot a punt per acollir-la amb els braços ben oberts.

La vegetació de la nostra finca ja es prepara per combatre el fred que es va instal·lant i que a poc a poc arriba per quedar-s’hi fins que arribem a l’hivern. Cada estació es converteix en una explosió de colors a La Boscana, escenaris diversos, de vida i de paisatges naturals. Els tons groguencs, vermellosos i marrons de les fulles que cauen i una gespa humida i gelada marquen la imatge d’un paisatge meravellós.

Els inquilins de La Boscana també se n’adonen d’aquest canvi; ja fa dies que la Bosca, la nostra estimada euga nota el fred i intenta donar-nos el bon dia ficant-se a dins de casa. El mateix passa amb les gallines i la nostra comunitat aquàtica de l’estany que cada dia que passa es resguarden més del fred. I és que, ja estem a la tardor!

Aquest escenari idíl·lic és el que podràs observar mentre gaudeixes de l’experiència de La Boscana tant de forma gastronòmica com vital. I és que les parets de vidre del nostre restaurant permeten gaudir del paisatge i de cada estació. Depèn de l’època en la qual ens visitis viuràs una experiència totalment diferent. I és que la nostra finca és un espai únic i viu!

LA BOSCANA

LA BOSCANA

Des de La Boscana ens apassiona ser testimonis quotidians d’aquest espectacle i t’animem que ho comparteixis amb nosaltres. Ens vols acompanyar? Vine a gaudir no només dels nostres plats, sinó d’una combinació entre espai i alta gastronomia incomparable.

Reserves a La Boscana Restaurant: 973 56 55 75 / reserves@laboscana.net
Reserves a La Boscana Banquets: 973 71 10 80 / laboscana@laboscana.net

Comunicació La Boscana.