Una tornada a l’escola molt gastronòmica

Setembre, moment en que els més menuts tornen a emplenar les seves motxilles de llibres, somnis i il·lusions. Nosaltres, podem dir que no tornem al col·legi perquè mai hem deixat d’anar-hi i d’estudiar, en termes d’innovació culinària.

Pensem que, per seguir avançant, millorant i evolucionant no es pot deixar d’aprendre.

I així, al peu de la lletra, és com ens ho prenem a La Boscana. Tant és així que no ho hem deixat de fer des que va començar la nostra carrera culinària; des del Resquitx al paradís de Bellvís: La Boscana.

Els llibres de cuina sempre han pesat entre les nostres mans durant tots els anys, per recordar les receptes més representatives de la cuina lleidatana i catalana, i transformar-les en nous conceptes, plens de gust culinari, cuina d’autor i autòctona.

A partir d’aquests llibres i de la creativitat que emana del nostre departament d’I+D es creen noves propostes culinàries per presentar-les dins d’un marc excepcional com és el nostre restaurant.

 

El nostre departament d’I+D, on comença tot


Sí, comptem amb
investigadors gastronòmics. Un equip encapçalat pel nostre director gastronòmic, en Joel Castanyé i Daniel, que reivindica que “la cuina d’autor i d’avantguarda ha de ser innovadora, incorporar noves tècniques i tecnologia, però mai s’ha d’oblidar de les seves arrels, del sabor, perquè és el principal sentit per valorar la nostra feina”.

Aquest grup humà que treballa incansablement al departament d’innovació i recerca culinària, es dedica en cos i ànima a investigar i desenvolupar noves textures, noves fórmules i receptes, per acabar produint noves sensacions i explosions al paladar dels comensals més gourmets que s’apropen a degustar la cuina de La Boscana.

Per les venes no ens corre sang, podríem dir que el que hi circula és una barreja entre il·lusió i passió, que ens impulsa a pensar nous plats, crear, innovar i sobretot, a créixer envoltats dels qui valoren la nostra feina.

 

La tardor ens porta una nova carta de temporada

No només l’espai natural amb què comptem a La Boscana és l’encarregat de que aquesta època de l’any, tenyida amb tons càlids, traspassi les portes de la nostra finca. Durant aquesta època de l’any, trobarem un seguit de plats a tots els menús degustació que oferim, composats pels productes que la terra ens regala durant la tardor.

A La Boscana, aquests ingredients seràn els protagonistes dels plats, que el nostre departament d’I+D conjuntament amb el xef Joel Castanyé, s’han dedicat a crear noves propostes gastronòmiques on regni la qualitat dels productes que s’utilitzen. Perquè, com ja sabeu, és fonamental perquè expressin les seves qualitats al màxim nivell.

Et convidem a que, reservis una taula i gaudeixis de tots els racons de La Boscana durant la tardor i poder apreciar tots els matissos de color i sabor que ens regala aquesta magnífica època de l’any.


Espai únic. Cuina única. Equip únic.

Equip de La Boscana