Tripadvisor

Tripadvisor atorga a La Boscana el Tripadvisor Travellers’ Choice 2020

La dedicació, la passió i la feina ben feta poden projectar-te a aconseguir tot el que et proposis. Així hem aconseguit el Tripadvisor Travellers’ Choice 2020, un certificat d’excel·lència que reconeix als millors establiments de tot el món i que ens posiciona entre del 10% dels millors restaurants d’arreu del món.

 

El Tripadvisor Travellers’ Choice reconeix i premia als establiments que demostren constantment el seu compromís d’excel·lència en l’hospitalitat i obtenen constantment les millors valoracions dels usuaris.

 

L’algoritme que utilitza Tripadvisor per atorgar aquest reconeixement té en compte la qualitat, la quantitat i l’actualitat de les ressenyes que envien tots els usuaris a la plataforma durant tot un any, així com la tinença i la classificació d’un establiment en l’índex de popularitat del territori. Les empreses que el reben han de tenir una qualificació d’entre quatre i cinc estrelles i un nombre mínim de valoracions.

 

La Boscana actualment acumula 255 valoracions totals i cinc estrelles amb puntuacions respecte al menjar, al servei i a la relació qualitat – preu.

 

Rebem el premi amb especial il·lusió i com una bona dosi d’energia després d’uns mesos difícils. Des d’aquí tot l’equip de La Boscana volem agrair a tots i cadascun dels que heu sigut partícips en ajudar-nos a aconseguir aquest reconeixement i de l’escalf rebut des de l’inici d’aquest projecte.

 

Reafirmem, que tot l’esforç, la innovació i la il·lusió amb la qual es treballa dia rere dia dóna els seus fruits. I en aquest cas, és un dels fruits més importants pel restaurant, ja que és una mostra del reconeixement que doneu tots vosaltres.

 

Animem a viure en primera persona la nostra experiència gastronòmica  i després, valora’ns a Tripadvisor, l’èxit de la vostra vivència és d’un valor incalculable per La Boscana.

 

RESERVA LA TEVA EXPERIÈNCIA AQUÍ.