Caviar

Tipus i curiositats sobre el caviar

El color és un aspecte a tenir en compte

 

Conté un alt nivell de vitamina A i E, ajuda al desenvolupament muscular, a la circulació del nostre organisme, augmenta els nivells de ferro i calci a la sang, i a més, té un sabor i una textura incomparables. Parlem del caviar, aquestes perles negres que sedueixen i captiven el nostre paladar elevant-lo a una categoria superior. Però, quins tipus de caviar existeixen?

L’autèntic caviar prové de les freses d’esturió. La major part d’aquests peixos es troben a la Mar Càspia, i Rússia i Iran en són els majors explotadors. Tant és així que entre tots dos països concentren més del 80% de la producció mundial de caviar silvestre d’avui dia. Però el caviar de piscifactoria cada cop es ven més i és que la qualitat del caviar de producció controlada no té res a envejar al silvestre i més si es té en compte que els productors d’aquest luxe gastronòmic poden controlar la qualitat de l’aigua, la dieta i l’estat general d’aquest peixos.

Caviar

Les varietats

  1. Caviar Beluga. És el més car, el més buscat. Les freses són de grans mides i el color oscil·la entre el negre i el gris pàl·lid. Val a dir que és una espècie en perill d’extinció i, per tant, només es capturen uns 100 esturions per any.
  1. Caviar Osetra. La mida de les freses és lleugerament inferior i el color va del marró fosc al gris clar
  1. Caviar Sevruga. S’elabora amb les freses més petites i el color varia de gris clar a negre. El seu sabor és una mica més salat.

 

Caviar

El color

Existeixen diverses denominacions del caviar segons el color que tingui. A La Boscana oferim com a entrant fred de la carta un caviar d’esturió Imperial 000. Aquests “000” indiquen que es tracta d’un caviar de color clar i per tant d’alta qualitat. Val a dir que, al contrari del què molts creuen, el caviar de color clar està considerat de més categoria que el caviar negre. Continuant amb les denominacions, la “00” indicaria que es tracta d’un caviar de color mig i el “0” identificaria el tipus de caviar més fosc.

Buy Kamagra Online and Shipping to the USA, Auastralia Europe!. Generic Online Pharmacy | Medications Exporter Buy Kamagra Online, Try generic Viagra and start your incredible sexual adventure!

caviar-770970_1920

La producció

Segons la producció, podem trobar 4 tipus de caviar:

  1. Malossol. És el més apreciat pels experts ja que aquest caviar té menys del 5% de sal.
  2. Semiconserves de caviar. Compta amb un 8% de sal aproximadament.
  3. Caviar premsat. Encara que s’elabori amb freses premsades que per algun motiu no serveixen per a la venda de caviar sencer, els experts valoren el seu sabor.
  4. Caviar pasteuritzat. S’envasa al buit en pots de vidre per tal de preservar-lo durant més temps.

 

Ets amant del caviar?

 

 

Comunicació La Boscana