Taula Cuina: l’art de menjar al cor del restaurant

LA BOSCANA

Històricament, ha existit el costum de separar la cuina del menjador. L’espai de treball i el de gaudi es consideraven com una parella incompatible. Fins i tot, quan algú volia entrar a la cuina -que ja eren pocs els que ho desitjaven-, sempre se li solia dir que aquest accés no era permès.

La cultura gastronòmica, per sort, ha canviat radicalment en els últims anys i ara per ara la cuina és el cor del restaurant, allà on comença a bategar l’experiència d’un bon àpat. I se sap que el cor, l’òrgan més important del cos, ha d’estar en perfectes condicions, sempre impecable.

A La Boscana ja fa temps que prenem nota d’aquesta manera d’interpretar la gastronomia i, per això, la nostra cuina sempre està oberta perquè qui ho desitgi pugui veure com es treballa i perquè dia a dia ens fem servir per a les nostres instal·lacions estiguin el més impecables possible.

Per això, des del primer moment vam incorporar el concepte de la Taula Cuina (2013), un espai integrat dins de la cuina que no deixa de ser com si fos també part del menjador i que, envoltat de vidre, et connecta amb la natura gairebé com si fossis a l’exterior.

Als comensals se’ls convida a accedir per la cuina fins a la Taula Cuina i gaudir allà de la primera part de l’experiència gastronòmica: els snacks, els aperitius…

Però aquesta ja és una altra història … que us la explicarem la propera setmana