Snacks Cuina

Taula Cuina: els snacks

En l’anterior post parlàvem que el cor del restaurant és a la cuina i que, des d’un primer moment, vàrem apostar perquè els nostres clients hi poguessin accedir i viure de més a prop l’experiència dels fogons.
Però no és només una visita i ja està, sinó que aprofitem la Taula Cuina perquè els comensals comencin a gaudir de la nostra gastronomía.
És el que nosaltres definim com el moment dels snacks, o el que també algú podria interpretar com l’hora de l’aperitiu.
En el nostre àmbit mediterrani tenim el sa costum de picar, i no només entre hores, sinó que quan arriba l’hora dels àpats, quan el nostre aparell digestiu comença a fer-nos senyals inequívocs que té gana, cal aportar una solució.
Llavors és quan a la Taula Cuina arriba l’instant màgic dels snacks, amb una croqueta, llonganissa cassolà i pistatxos en tempura, acompanyats d’una copa de cava. Gustos diferents i intensos, que ens desperten els sentits, i no només els del paladar, sinó també els de la vista i els de l’olfacte
Tothom que ho prova, envoltat de la natura que ens envolta i que penetra dins de la Taula Cuina a través de les grans vidrieres, expressa la seva satisfacció.
Déiem que és un moment màgic, però per molt que us ho expliquem, la nostra recomanació és inqüestionable: heu de venir i comprovar-ho vosaltres mateixos. I ja ens direu què us ha semblat.
Per cert, aquí hem parlat només dels aperitius de laTaulaCuina… com us ben podeu imaginar en tenim molts més…

Bon profit i fins ara!