Sensacions trobades, la cerca de l’excel·lència

Que La Boscana és la nostra il·lusió, és de domini públic. Que tot el que fem és per gaudir, tant pels que treballem i creem el dia a dia del restaurant com per gaudir de tots aquells que ens fan l’honor de venir a conèixer-nos i gaudir de la nostra cuina, és també de domini públic.

Encara que aquesta il·lusió, aquest projecte –que té com a pedra angular les elaboracions que surten dels nostres fogons- no fora possible sense quelcom més.

Perquè els qui ens visiten cada dia gaudeixin en tots els sentits, no només amb el paladar i el gust, hem de donar més. Hem de ser capaços de donar-los allò que complimenti a la perfecció els plats que creem amb tanta passió i esforç. Els hem de donar, oferir l’espai idoni on estar i gaudir.

Si volem que un comensal percebi aquesta experiència única, que pugui copsar que l’estança a casa nostra he valgut la pena en tots els sentits, hem d’exigir-nos la mateixa excel·lència tant a la cuina com a la sala, com amb el tracte i tacte que dispensem, com a l’entorn que envolta els nostres convidats.

Volem oferir quelcom més, volem fer sentir als qui venen a casa nostra que els consentim des del mateix moment en què entren per la porta del restaurant, que els estem esperant per donar-los l’atenció, el tracte que es mereixen. Que per nosaltres ells són únics i per això se’ls tracta amb la màxima cura i professionalitat.

Aquesta exclusivitat al tracte, aquesta excel·lència en el servei ens ha portat a crear un entorn singular, especial on se sentin que estem només per a ells. I que ells, a la vegada, tinguin la sensació d’estar dins i no estar dins d’una sala espectacular, on tinguin la sensació que no hi ha ningú més que ells, que estan i no estan assentats en mig de la meravellosa natura que envolta el restaurant La Boscana. Que és troben a un lloc únic i irrepetible.

Que estan a un entorn sorprenent i amb una atenció tan personalitzada, amb una experiència tan única, amb una atmosfera tan encisadora, quasi bucòlica, que en finalitzar la seva estança pensin que el seu temps entre la família que componem el restaurant La Boscana és inimitable.

Quan vinguis al nostre restaurant deixa que et rebel·lem molt més que un món de sensacions culinàries. Vine a descobrir un món de sensacions úniques, de sensacions visuals i personals que t’atrapen, te descobreixen un món que va molt més enllà de l’excel·lència dels nostres fogons. Ens deixes mostrar-t’ho?

 

Comunicació La Boscana.