“Busca un restaurant especial? Aquest ho és, sense dubte… “

LA BOSCANA ENTRE EL 10% DELS MILLORS RESTAURANTS DEL MÓN SEGONS TRIPADVISOR

Aquest és el segon any que Tripadvisor ens premia com a Travelers’ Choice 2021, uns premis que atorga als restaurants que ofereixen de forma constant experiències fantàstiques a viatgers de tot el món. A partir de les ressenyes i comentaris s’atribueix aquest gran reconeixement que ens posiciona entre el 10% dels millors restaurants de tot el món.

Ha estat tot un orgull rebre aquest premi que ens fa especial il·lusió, ja que ho aconseguim gràcies als nostres clients, a tots aquells que ens valoren, que aprecien el nostre treball i que detecten cada detall que cuidem.

LA BOSCANA A LA GUIA MICHELIN

“Busca un restaurant especial? Aquest ho és, sense dubte… “
Així comença la descripció de la Guía Michelin 2021 sobre La Boscana. Una de les millors descripcions que se’ns ha fet del restaurant fins al dia d’avui, alhora aquest any ens valoren amb la puntuació més alta possible el nostre espai que el qualifiquen de qualitat, de disseny i d’excel·lent confort.

“Busca un restaurant especial? Aquest ho és, sens dubte, doncs es troba en una finca que sorprèn per la seva integració en la naturalesa; ofereix diversos pavellons envidrats que treuen el cap a cuidats jardins, frondoses arbredes, un idíl·lic estany… Per alguna cosa ho consideren un dels més romàntics d’Espanya! En el seu elegant menjador, amb molta llum natural i detalles de disseny, descobrirà un discurs culinari d’autor, el xef Joel Castanyé planteja una cuina que acarona els detalles, tant des del punt de vista tècnic com pel que fa a la posada en escena. A més, el xef demostra que sap mirar al seu entorn, reformulant amb encert els sabors lleidatans. L’experiència culinària es va gaudint, a poc a poc, en un atractiu recorregut per les seves instal·lacions.” – Guia Michelin 2021

LES PERES DE LLEIDA A CATALUNYA RÀDIO AMB PEP NOGUÉ

El projecte fruita també és una intenció de promocionar i promoure la fruita del nostre territori, i si haguéssim d’escollir una de les fruites que més ens caracteritza serà la pera de Lleida. En Joel Castanyé ens explica a La Fonda de Catalunya Ràdio amb en Pep Nogué la presència de les peres a la nostra gastronomia, records d’infància entre camps i les característiques de les varietats de les Peres de Lleida.
Sempre és un plaer fer promoció de productes i de la gastronomia, però encara ho és més si parlem d’un producte de les terres de Lleida com és la pera.

PRESENTACIÓ D’OBJECTIUS A LA BOSCANA

El passat dimecres 1 de setembre vam viure una jornada molt especial a La Boscana.

El nostre equip és un dels valors principals del restaurant, igual que tots els proveïdors, col·laboradors i aquells que s’impliquen amb el nostre projecte. És per això que vàrem organitzar una presentació per tot l’equip per presentar els objectius, la nostra visió de futur.

El nostre xef Joel Castanyé va fer un repàs a la història de La Boscana, d’on venim, on hem anat i on volem arribar. Un recorregut familiar que passa de ser un projecte familiar a ser-ho d’una gran família, del nostre equip únic.

Vàrem tenir l’honor de comptar amb la participació de Carles Gibert, diputat de promoció econòmica de Lleida, Jaume Puy, rector de la Universitat de Lleida i Robert Soliva, catedràtic de la UdL i enginyer agrònom. També amb Luki Huber, enginyer industrial, Ignasi Iglesias, enginyer agrònom i referent en la fructicultura de Lleida, un dels principals col·laboradors en el Projecte Fruita. Finalment amb Jordi Font, arquitecte de La Boscana, qui ens va presentar el projecte d’ampliació de la cuina i Xavi Miquel, director executiu de Redis Gestió.

Moltes gràcies a tots els que van assistir; a l’equip, als que aporten el seu granet d’arena al nostre somni que es La Boscana i desitgem seguir creant història amb tots vosaltres.

Ha estat un estiu per recordar a La Boscana, amb aquests grans reconeixements i fites especials. Comencem el setembre amb més ganes que mai per seguir fent allò que més ens agrada.

L’equip de La Boscana