Experiència gastronòmica

Quan el menú no és el més important

T’imagines sopar en un vagó de tren dels anys 50? I fer-ho en una taula col·locada a 50 metres d’alçada? I sota l’aigua? Avui dia podem trobar diversos locals que són més coneguts per les experiències sensorials que ofereixen que no pas pels seus menús. Fem un repàs d’aquells que ens han semblat més curiosos.

Segurament el primer model de restaurant que t’ha vingut al cap ha estat el que serveix els seus menús a les fosques. Avui dia ja existeixen diverses marques que utilitzen aquesta mecànica, sent “Dans Le Noir” una de les més conegudes. Si més no, el rerefons és el mateix: es tracta de gaudir d’una vetllada totalment a les fosques. Això vol dir que serà un dels membres de l’equip qui t’acompanyarà fins a la teva taula; no veuràs què estàs menjant i si vols anar als serveis hauràs de demanar al cambrer, probablement invident, que t’acompanyi. Un cop acabat el menú, s’obriran les llums i veuràs tot allò i tots el qui et rodegen.

Un restaurant amb platja. Aquesta és la proposta d’un local de Madrid. A falta de tenir la platja prou propera, aquest negoci ha apostat per portar la platja a la capital. El mar, de moment, s’ha quedat on era. Sorra, llum tènue i ambient estiuenc amb temàtica chill out van inclosos en l’experiència.

Si el que t’apassiona és donar una passejada per la història, aleshores aquest iniciativa t’agradarà. Aquest restaurant està emplaçat en un vagó de tren dels anys 50 de la ciutat de Segòvia. Gaudiràs d’unes fantàstiques vistes de la ciutat mentre assaboreixes el seu menú.

T’atreviries a degustar un menú a 50 metres d’alçada? Una empresa amb seu a més de 40 països d’arreu del món ofereix aquesta possibilitat pel mòdic preu d’uns 8.000 euros. Pots escollir el lloc i amb una grua, s’eleva la taula i dos o tres membres de l’equip encarregats de servir el menú i entretenir els comensals.

Per últim, farem referència al primer restaurant submarí del món, situat a les Illes Maldives. Es tracta d’una espècie d’aquari on les taules estan per sota el mar. Així doncs, mentre se serveixen els plats, es pot observar la fauna marina amb tota seguretat de no ser mossegat per un tauró.

A La Boscana apostem per un tracte diferencial amb els nostres clients. En els nostres menús, els snacks es serveixen al backstage de la cuina, on els comensals poden veure de primera mà la feina del nostre xef, Joel Castanyé, i del seu equip.

Vols gaudir d’una experiència gastronòmica amb nosaltres?

Reserves a La Boscana restaurant:  973 56 55 75 / reserves@laboscana.net
Reserves a La Boscana banquets:  973 71 10 80 / laboscana@laboscana.net

 

Comunicació La Boscana