Guanyadors de la 10a edició dels Premis Cartaví

El passat dimarts 3 de maig es va celebrar la 10a edició dels Premis Cartaví al Palau Reial de Pedralbes. L’Associació Vinícola Catalana organitza aquests premis amb l’objectiu de fomentar la presència dels vins a les cartes dels restaurants de Catalunya.

El concurs distingeix els restaurants de Catalunya que realitzen dia a dia una defensa i promoció dels vins emparats en les 11 denominacions d’origen catalanes.

Enguany el Restaurant La Boscana hem estat nomenats guanyadors en la Categoria A (preu mitjà del menú a partir de 40 €) dins de la província de Lleida. Aquest és el 4t any consecutiu que se’ns reconeix aquest premi i que se’ns premia com a una de les millors cartes de vi de Catalunya.

L’acte va estar presidit per la Consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural Teresa Jordà, el president de l’Associació Vinícola Catalana, Valentí Roqueta, i la Presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers, Anna Vicens, que varen fer l’entrega dels premis als restaurants guanyadors.

El nostre equip de sala, la Maria Àngels, la directora de sala i l’Albert, el maître del restaurant, van ser els que varen recollir el premi en representació de tot el restaurant.

A La Boscana comptem amb un celler que atorga especial importància als vins catalans, que inclou referències de diferents zones de Catalunya. A més, la nostra carta posa èmfasis en els vins de cada una de les set subzones de les terres lleidatanes des del Pirineu fins a la plana. Oferim un servei de maridatge dels plats dels tres menús degustació que tenim amb predomini de vins del D.O.s del territori català.
El nostre equip de sala i cuina realitza visites a cellers, tasts de vins, reunions amb enòlegs i productors regularment per conèixer les novetats, noves anyades i referències. La carta de vins és viva i evoluciona amb el nostre menú, així doncs invertim temps en aquestes activitats per poder canviar-la i afegir noves referències.

A La Boscana som uns apassionats del vi, de la bona gastronomia amb un bon maridatge. Cuidem la nostra carta de vins.

Estem encantats, d’un any més, formar part d’aquest esdeveniment que neix per fomentar la presència dels vins catalans a les cartes dels restaurants de Catalunya, un objectiu molt important que també treballem a La Boscana.
Moltes gràcies als Premis Cartaví, a l’Associació Vinícola Catalana, a l’Associació Catalana de Sommeliers i a l’Institut Català de la Vinya i el Vi, per aquest excel·lent reconeixement que rebem amb molta il·lusió i satisfacció.

L’equip de La Boscana