Opinions contrastades

“Hemos estado en el cielo, vaya magnífica experiencia, creatividad, vanguardia, sin complejos, cocina atrevida, cocina emocional. Lugar impresionante, todo muy cuidado, te reciben con un cóctel de bienvenida en el jardín, extrema amabilidad de Castanyé y su equipo. Escogimos el menú mediano, por el miedo a no pinchar, estuvo perfecto, no hay que dejar de comer el canelón de la Padrina, exquisito.
Precio? Muy, muy barato, barato por el brutal trabajo que hay detrás, todo está muy pensado, no quiero entrar en detalles, hay que ir!!! Gracias!!! La Boscana”.

Aquesta és, textualment, la darrera opinió que ens ha arribat a través de Trip Advisor. I ens posa la pell de gallina.

Som afortunats per rebre aquests comentaris tan favorables? Com a tot a la vida, el punt de sort és imprescindible per tirar endavant, però com també recorda la dita, “si la fortuna et ve a visitar, que t’agafi treballant”.

Trip Advisor i plataformes similars (com el Google My Business, entre d’altres) s’han convertit, juntament amb el clàssic i inqüestionable boca-orella, en els factors més determinants per escollir un restaurant, sobretot quan no hi hem estat mai. L’afany de saber a l’hora de prendre una decisió s’incrementa, tothom vol encertar.

Però si doneu un cop d’ull al Trip Advisor de La Boscana, comprovareu que aquest comentari que encetava el post no és un bolet que ha sorgit del no-res. N’hi ha moltíssims més. I això és el realment important perquè aquestes opinions són de persones diferents, de llocs diferents, d’idees diferents, de gastronomies diferents… que han conegut casa nostra i que han volgut compartir el que pensen i el que han sentit.

Sentiments i sensacions que nosaltres hem de continuar responent de la mateixa manera, amb il·lusió i treball, fent pinya… i aprenent de les vostres opinions, que han estat contrastades amb la vostra visita a La Boscana.

Gràcies a totes i a tots pels vostres comentaris!