Arrencant la temporada 2022

L’equip de La Boscana hem començat la temporada 2022 amb molt bon peu. Aquests mesos de gener, febrer i març han estat carregats de reconeixements i de grans alegries que volem compartir amb tots vosaltres.

TOP 100 THE FORK

Encetàvem el gener formant part del rànquing dels 100 millors restaurants pels usuaris de The Fork, un rànquing del qual portem formant-ne part durant els últims quatre anys i aquest darrer any ens considera el millor valorat de la demarcació de Lleida i el setè de tot Catalunya.

Un reconeixement que ens fa especial il·lusió, ja que el rebem gràcies a totes les ressenyes, reserves i opinions dels clients que ens valoren i que confien en nosaltres. Ho celebrem amb tots aquells que ens acompanyeu en el camí que fem a La Boscana.

I+D A LA CUINA

El febrer ha estat ple de dies on l’I+D ha inundat la nostra cuina, on totes les idees, noves tècniques i conceptes que ha portat cada persona de l’equip, han estat benvingudes. Uns dies on hem creat aquesta atmosfera creativa dins la Boscana que tant ens agrada i ens ha portat a desenvolupar el nou menú de la reobertura de la nova temporada.

Hem estat treballant amb enzims, desenvolupant diferents proves amb la fruita del territori per trobar noves característiques i sabors en parts de la fruita que no es treballen a la cuina. Uns processos creatius que formen part del nostre Projecte Fruita de Lleida que seguim treballant a La Boscana.

DOS SOLS REPSOL

El dia abans de la reobertura rebem aquest reconeixent que tant ens il·lusiona: un any més La Boscana és reconeguda amb Dos Sols Repsol a la Guia Repsol que ja ens il·luminen des del 2020.

Després d’aquestes setmanes d’intens treball a porta tancada i just abans d’un dels dies més importants, rebre aquesta meravellosa notícia ens reafirma la feina ben feta de l’equip i ens dona, si és possible, encara més energia per a la nova temporada.

Gràcies a tots els que ens acompanyeu a cada pas que fem a La Boscana, des dels que us alegreu dels nostres èxits, els que ens doneu la vostra confiança, els proveïdors, clients i l’equip únic que ho fa tot possible. És gràcies a tots vosaltres que rebem aquests reconeixements.

Us esperem aquesta nova temporada al nostre espai únic per degustar la nostra cuina única. Reserva la teva taula AQUÍ

L’equip de La Boscana