Ou "poché"

Nous menús degustació que neixen del nostre territori

El “Petit Menú”, el “Menú La Boscana” i el “Gran Festival La Boscana”, els tres nous menús degustació amb les propostes més autòctones i productes de proximitat.

Els nous menús que es poden degustar a La Boscana des del primer cap de setmana de març, sorgeixen a partir de les setmanes de tot l’equip endinsat en jornades d’I+D, de tot l’aprenentatge, de proves i més proves i tot el treball a porta tancada que hem dut a terme durant aquests mesos.

Aquests menús que hem cuidat i desenvolupat neixen amb l’objectiu de ser una representació del nostre territori. Volem potenciar les fruites i verdures protagonistes de les terres de Lleida, aquelles tan característiques del nostre territori, volem que siguin reconegudes per totes les seves propietats i atributs.

Estem orgullosos de la nostra terra, de ser d’on som i de tots els productes del nostre territori, per això volem donar-los-hi més visibilitat, experimentar amb els seus característics sabors i demostrar el gran potencial gastronòmic que tenen.

La nostra carta és viva, els menús aniran evolucionant i seguint els productes que ens ofereix l’entorn en cada moment, respectant la seva temporalitat aconseguim els sabors més autèntics. Així doncs igual que la nostra finca canvia i es transforma en cada estació la nostra carta prendrà formes i sabors dels productes autòctons de cada temporada.

Tupí de Lleida i Milfulles de poma

Tupí de Lleida i Milfulles de poma

“Aquest menú pretén ser la màxima expressió del nostre paisatge, una mostra dels millors productes, dels productors de les nostres terres i alhora fusionant la creativitat amb la tradició de la nostra cuina. Un dels menús que més representa el que som, la nostra filosofia i sobretot el nostre paisatge” – Joel Castanyé.

Desitgem rebre a tots aquells que gaudeixen de la gastronomia i que valoren els productes de proximitat. Una experiència per tots els sentits amb els nous menús i la carta de La Boscana.

Reserva la teva taula AQUÍ

L’equip de La Boscana.