La Boscana

Menús a 4 mans: binomis que multipliquen resultats

Dur a terme menús a 4 mans és una tendència que mica en mica ha anat guanyant terreny en el món de la gastronomia. Es tracta d’unir tècniques, de crear sinergies, de buscar aquell comú denominador. I és que el resultat d’aquests esdeveniments on dos xefs comparteixen fogons acaba sent multiplicador, en el sentit que 1+1 no acaba sent 2, sinó 3. El xef de La Boscana, Joel Castanyé, valora molt positivament aquestes trobades en un moment en què tot just acaba de coprotagonitzar un menú a 4 mans de caça i tòfona amb el xef Pablo Tomás al restaurant Cafè del Gallery de Barcelona.

Aquesta no és ni de bon tros la primera vegada que el nostre xef decideix formar equip de manera efímera amb un altre mestre de la cuina. Darrerament, ho va fer amb Carles Gaig al mateix espai de La Boscana en motiu del 1r aniversari del restaurant Espai Germans Castanyé. Va ser un esdeveniment d’alta gastronomia en tota regla, on els comensals van quedar sorpresos amb el menú que es va oferir. A més, es tractava de la primera edició dels Exploradors Gastronòmics, i aquest fet va provocar que la trobada fos encara més especial.

La Boscana

Sopar a 4 mans amb Carles Gaig

Mesos després i també en una edició dels Exploradors Gastronòmics a La Boscana, vam gaudir de la visita del xef Jean Louis Neichel. En aquesta ocasió es tractava d’un sopar francès a 4 mans maridat per Champagne Louis Roederer. Val a dir que ja existia una connexió prèvia entre el xef Neichel i Joel Castanyé, ja que anys enrere havien compartit fogons. Una connexió que, sens dubte, es va traslladar tant a l’hora de treballar plegats com d’extreure el màxim sabor als plats preparats.

Una altra manera d’experimentar la fusió d’estils a la cuina és a través d’esdeveniments pop-up del món gastronòmic. En aquest sentit, cal recordar que Joel Castanyé va coprotagonitzar la presentació i realització dels primers menús en 3 dimensions a Holanda i a Londres. Una altra oportunitat per aprendre noves tècniques culinàries, compartir opinions, experiències i, en definitiva, establir una simbiosi entre dos amants de la cuina.

Precisament, fa unes setmanes que el nostre xef va ser l’autor, juntament amb el xef Pablo Tomás, del menú a 4 mans de caça i tòfona dut a terme al Cafè del Gallery, a Barcelona. “Va ser una experiència molt enriquidora”, va assegurar Joel Castanyé.

Si vols ser el primer en assabentar-te dels propers menús a 4 mans, apunta’t a la nostra newsletter.

Reserves a La Boscana Restaurant: 973 56 55 75 / reserves@laboscana.net
Reserves a La Boscana Banquets: 973 71 10 80 / laboscana@laboscana.net

 

Comunicació La Boscana