La Boscana

Llums, càmera… i acció!!!

La Boscana s’ha convertit durant uns dies en l’escenari escollit per a la realització d’un reportatge sobre el dia a dia que es respira a la finca. El programa de RTVE ‘Cinc dies a…’ Ens ha visitat per conèixer de primera mà com és la nostra forma de vida. Uns dies intensos, però plens d’il·lusió i ganes de comunicar la nostra passió.

La Boscana

Aquests dies, l’equip de realització, càmera, so i fotografia del programa van estar gravant diferents situacions quotidianes de la vida diària dels habitants, treballadors i visitants del restaurant i de la finca. Saber el què passa entre bambolines, accions diàries dels treballadors, conèixer la part més emotiva de l’empresa, etc. Són alguns dels objectius marcats per aquest programa que vol saber que passa de portes en dins de diferents empreses i/o institucions. Diluir al màxim la posada en escena i captar l’essència del projecte.

La Boscana

Una de les primeres escenes a ser gravades per l’equip del programa són les visites de la mare Roser al galliner i a l’hort. De bon matí, la mare Roser visita l’elenc de Gallines Ponedores de la finca, els recull els ous acabats de pondre i comprova que tot estigui en ordre. Seguidament visita l’hort, per veure si aquells tomàquets que ahir estaven a punt, avui ja es poden collir. El personal de la finca està pendent de si cal un cop de mà. La Mari Àngeles, el Joel i la resta de personal també visiten sovint l’hort i el galliner per tal de supervisar-ho o bé collir els ingredients necessaris per a la cuina.

La Boscana

Una altra de les situacions comunes que succeeixen a La Boscana, i que l’equip del programa ha volgut captar, són les reunions dels 3 germans que ocasionalment compten amb la presència de la seva benvolguda mare.

La Boscana

El jardí de La Boscana, on succeeixen coses especials, màgiques, amb encant… des dels passejos de la Bosca, l’euga de la propietat, l’esclat de vida de l’estany, el cant melòdic dels ocells… Gaudir d’aquesta simbiosi de sensacions boniques no té preu. Ens sentim afortunats de poder-ho compartir amb l’equip del programa.

La Boscana

Després d’una acurada ‘mise en place’, i deixar-ho tot preparat per la posada en escena, l’equip de la cuina comenta la jugada tot dinant a la xopera del jardí de la finca. Rialles, bon rotllo, unió… això és el que es projecta en un moment tan quotidià com aquest.

També és important immortalitzar el moment creatiu, passional, tècnic… Comença el show a la cuina! I ja ho diuen… ‘The show must go on!’ Idees tan innovadores com presentar els aperitius dels menús degustació a la cuina i captar l’essència dels plats i receptes són algunes de les metes del programa. Cuina creativa amb substància? I tant!!!

La Boscana

 

Fins aquí, un petit tastet del què serà un reportatge molt personal, íntim, emotiu, real… Volem comunicar al món el què fem, com ho gaudim i qui hi ha al darrere d’un projecte com és La Boscana. Compartir la nostra passió, el leitmotiv d’aquesta experiència tan especial.

 

Comunicació La Boscana.

Tags:
,