Llista d’espera

Fa un parell de dies penjàvem a les xarxes socials unes dades que va publicar la revista Fuera de Serie el diumenge passat, que feien referència a la llista d’espera per anar a sopar els dissabtes a la nit als millors restaurants de l’Estat espanyol.

Si us hi fixeu en la imatge que us adjuntem en aquesta entrada al blog, comprovareu que La Boscana ocupa la setena posició del rànquing i que per sopar les nits de dissabte hi ha una llista d’espera de quatre mesos. Fa un any, estàvem a l’onzena posició i l’espera era de tres mesos.

La notícia pot donar a interpretacions molt diverses, però veureu com tot és positiu. Que hi hagi una llista d’espera de quatre mesos per sopar un dissabte demostra, en primer lloc, que La Boscana deu oferir alguna cosa molt especial, i això ens enorgulleix i ens fa pensar que devem fer la feina mínimament bé.

I no només a la cuina, sinó en el servei i en tots els detalls, que tenen també en el nostre entorn privilegiat entorn un punt fort. L’experiència és com si mengéssiu al bell mig de la natura.

L’altra part positiva l’hem de trobar en el fet que si voleu gaudir de la nostra experiència gastronòmica un moment que no sigui el dissabte a la nit, comprovareu que no us caldrà esperar massa i que gaudireu del moment amb la mateixa intensitat.

La llista de la revista Fuera de Serie el que posa damunt de la taula és que La Boscana és una opció ideal per anar a sopar el dissabte a la nit. Això, sí, si encara no heu reservat per aquest dia de la setmana al vespre, potser us haureu d’esperar un temps. Però penseu que quan hi anireu, gaudireu potser encara més de l’experiència gastronòmica.

I si no us voleu esperar, ja ho sabeu: estem a punt tots els dies!