hort casa nostra la boscana

L’hort de casa nostra

Dins els més de 40.000 metres quadrats de gespa i bosc que tenim a la Boscana hi trobem un dels petits grans tresors que amaga, el nostre hort. Un espai d’uns 400 metres quadrats on hi plantem múltiples varietats de productes, que ens serveixen per abastir-nos al moment de posar-nos a cuinar i oferir un producte 100 % de casa nostra.
Aquests dies tot i estar tancats “per vacances”, hem seguit treballant perquè al tornar a obrir tot sigui igual o millor. És per això, que alguns d’aquests dies també els hem dedicat a fer hort, a cuidar-lo i mimar-lo, perquè ens segueixi donant els productes més frescos i que ens serveixen per tenir aquest valor afegit a La Boscana.
Sembla mentida, però tot i el temps tan incoherent que està fent, avui fred i demà calor, l’hort llueix com cada any. Els calçots tenen un aspecte fascinant, que només de pensar-hi, ens recorden al nostre “Caputxino de calçots”. Encara no l’has provat? Mira’n un tastet del que et diem aquí. Ah!, i no podem passar per alt altres aliments bàsic com els espinacs, la coliflor, el bròquil i les cebes que també estan en el seu millor moment de la temporada.

Saps quin és el principal secret del nostre hort? Que està vigilat per una enginyera agrònoma, la Maria Àngels -experta també en fruita-, segur, que si has passat per casa nostra, la coneixes, ja que és la directora de sala, experta en vins i la cara visible en el dia a dia del restaurant.
És per això que volem que el nostre hort pugui ampliar el nombre de varietats, amb un objectiu clar: fer-lo protagonista de tal manera que pugui ser una partida més a l’hora de posar-nos a cuinar i que es pugui convertir en el nostre proveïdor oficial d’aquests tipus de productes que, ara, ja serveixen per a la confecció d’alguns dels plats que surten a sala.
I si ja sabies que tenim un hort, segur que desconeixes que, l’hort de La Boscana ens ha permès recuperar alguna varietat de verdura i hortalissa que estava pràcticament oblidada per a incloure-la en la nostra oferta gastronòmica. Perquè, a La Boscana s’hi cuina I+D constantment.
Pels germans Castanyé i per tot l’equip de casa nostra, l’hort és un pilar fonamental en la concepció de la cuina, i treballarem perquè la saviesa popular que durant segles ha batallat i ha tingut cura de les verdures i hortalisses, pugui continuar donant-nos productes de tanta qualitat. I d’aquesta manera, la nostra cuina pugui oferir al comensal un valor afegit i el segell de casa nostra.

Vols venir a viure una experiència gastronòmica? Posa’t en contacte amb nosaltres a:
Reserves a La Boscana restaurant:  973 56 55 75 / reserves@laboscana.net
Reserves a La Boscana banquets:  973 71 10 80 / laboscana@laboscana.net

Comunicació La Boscana