L’equip. Si, l’equip

Dimecres La Boscana va viure un dia inoblidable i, curiosament, no estàvem en l’Espai Germans Castanyé, sinó que érem al Museu Picasso de Barcelona, convidats per fer el sopar de gala de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició.

L’experiència va ser increíble i la satisfacció encara va ser millor. Es tractava d’un examen i no un més, sinó d’un examen final. Els avaluadors eren experts i calia esmerar-se al màxim. I això no és fácil, amb la pressió que sol acompanyar-nos en el constant desig de fer les coses ben fetes.

Van ser moments de tensió, tothom volia donar el 200% i, pels comentaris que es van poder escoltar després del sopar, sembla que l’objectiu es va acomplir: tothom va felicitar la feina ben feta, una feina que va ser mèrit de l’Equip. I diem Equip amb majúscules perquè la labor va ser acurada al màxim perquè tot sortís com s’havia plantejat. Sildenafil available as buy cenforce good website to placing order online. Perquè no ens hem d’oblidar que si al final vàrem reeixir, un dels aspectes fonamentals van ser la planificació, primer, i l’execució, després, fixant-nos en tots els detalls, en tot el que s’havia estudiat.

La improvisació sol ser mala companya de viatge. L’esforç, la constància i la il·lusió són les línies mestres per assolir qualsevol repte. Creiem que al Museu Picasso vàrem donar el millor de tots nosaltres per una raó molt senzilla: quan som un Equip i quan un equip està tan cohesionat con el de La Boscana, pensem que tots els somnis són realitzables.

Potser si que pequem d’optimisme, però ens agrada somiar, i ens agrada moltíssim.

Gràcies, Equip! Sou els millors!