Màquina d'escriure vinculada al blog de La Boscana

L’art d’explicar històries

Explicar històries és possiblement una de les practiques que més temps es porta fent, no només aquí, sinó que arreu del món. És per això que a La Boscana fa uns anys vam decidir obrir un blog, per compartir amb vosaltres, en forma de narració, tot allò que ens il·lusiona dia a dia.

Amb aquesta iniciativa buscàvem poder emocionar-vos amb el nostre projecte, per traslladar-vos l’entusiasme que el Joel i tots l’equip posen en cada capítol d’aquest llibre.

És per això que, justament, ens agrada especialment parlar-vos del nostre equip, de totes aquelles persones que fan possible que avui estiguem aquí, pel seu esforç, dedicació i infinites ganes de fer les coses bé. Explicar-vos que a més de grans professionals, són persones amb una qualitat humana immensa.

Escriure sobre plats, cuina i tendències gastronòmiques és sens dubte una de les nostres parts preferides, possiblement perquè és el fil argumental de la història. Volem deixar-vos entrar en el que és el laboratori creatiu de casa, perquè pugueu aprendre i innovar al nostre costat.

Moltes vegades sou els protagonistes de les històries, sense els quals res tindria sentit. Per això us agraïm la confiança dipositada, ens complau que celebreu a la finca aquelles ocasions més especials, i així poder relatar finals feliços, on els somnis sempre es compleixen.

Aquest espai no l’usem únicament per explicar-vos fets, també ens permet estar en contacte amb els nostres clients, presents i futurs. Ens possibilita fer-vos participis de tot el que succeeix, en veritat, gràcies a ell podem guiar-vos pels racons més recòndits, deixant també que ens acompanyeu en totes les nostres aventures.

Volem que això sigui més que un blog, que es converteixi en el lloc on poder parlar-nos i escoltar-nos, el lloc on puguem donar-li vida pròpia a la Boscana.

Esperem poder seguir omplint amb moltes més paraules aquest llibre sense acabar, de fet, és probable que ara mateix solament estiguem en el pròleg.

Que mai es perdi la bonica tradició d’explicar contes, seguim escrivint junts?

Comunicació La Boscana.