LA BOSCANA

La tardor s’instal·la a La Boscana

La tardor ja ha arribat a La Boscana. Oficialment ja fa més d’un mes, però no ha estat fins ara que les temperatures i les condicions climàtiques de la plana de Lleida s’han convertit en les pròpies d’aquesta estació. La boira encisadora que tant ens caracteritza a les terres lleidatanes ha fet acte de presència a la nostra finca i tota la vegetació que hi habita es prepara per combatre el fred que ens visitarà a l’hivern. Sens dubte, cada estació es converteix en una explosió de colors a La Boscana, d’escenaris diversos, de vida i de paisatges naturals únics.

L’emplaçament de la finca de La Boscana converteix el plaer de visitar els més de 50.000 metres quadrats d’espai en tota una experiència. I aquest cop, no parlem de la gastronòmica, que tindria lloc dins la sala dels germans Castanyé o a la de banquets, sinó visual. És més, probablement cada cop que visitis La Boscana observaràs un paisatge diferent que no només estarà influenciat pel canvi d’estació sinó també per la vida que hi acull, des de les plantacions de perers, arbustos i plantes, fins arribar al llac habitat per ànecs i cignes. I sense oblidar el nostre estimat hort, sota constant vigilància, observació i amor, que també modifica la seva aparença per cada ingredient recollit. És indubtable que la finca de La Boscana és un espai únic i viu.

Els tons groguencs, vermellosos i marrons de les fulles que cauen i desvesteixen els nostres arbres ja s’han instal·lat al nostre espai. La gespa es desperta mullada per la humitat de les nits i dibuixa aquella estampa preciosa de primera hora del matí on les fulles aguanten el pes de les gotes d’aigua condensades. Tot com si s’haguessin col·locat allà amb molta delicadesa.

Aquest escenari idíl·lic és el que podràs observar mentre gaudeixes de l’experiència de La Boscana i el teu paladar explota de plaer. Les parets de vidre del restaurant permeten posar la vista a l’exterior de tal manera que tindràs la sensació d’estar menjant enmig de la finca. Caldrà veure si aquest hivern la neu ens tenyirà de blanc la finca o no. T’ho imagines?

Vine a gaudir no només dels nostres plats, sinó d’una combinació entre espai i alta gastronomia incomparable.   

Reserves a La Boscana restaurant:  973 56 55 75 / reserves@laboscana.net
Reserves a La Boscana banquets:  973 71 10 80 / laboscana@laboscana.net

 

 

Comunicació La Boscana