Nova Carta Tardor

La tardor a la cuina de La Boscana

 

El 23 de setembre vàrem donar la benvinguda a la nova època de l’any, a la tardor. Però fins fa poc, aquesta no s’ha endinsat a la nostra proposta gastronòmica a causa que el clima no ens ha acompanyat per a degustar plats calents i més contundents. Ans al contrari, venien de gust els plats més refrescants, propis de quan el termòmetre marca altes temperatures. 

Amb la baixada de temperatures que hem patit durant aquestes últimes setmanes i on, els arbres dels nostres jardins s’han anat tenyint d’uns colors ocres i ataronjats, la tardor també ha traspassat les portes de La Boscana i s’ha endinsat fins a la cuina, donant pas a la nova carta de temporada

 

LA CARTA DE LA BOSCANA, UNA ODA ALS PRODUCTES DE TEMPORADA


Aquesta
nova carta de tardor, que tots els comensals podran gaudir aquests pròxims mesos al nostre restaurant, està basada en el producte que ens ofereix la terra i en aquest moment de l’any, sense oblidar-nos de la importància dels aliments de proximitat, tractats amb cura i elaborats per a sorprendre els paladars dels més exigents. 

Com passa amb els arbres, succeeix el mateix amb els aliments que ens ofereix la tardor: els moniatos, les carabasses o les mandarines, que adopten colors més ataronjats. La naturalesa és sàvia, i nosaltres no sabem fer altra cosa que escoltar-la i gaudir de tot el que ens proporciona amb la línia gastronomia que seguim a La Boscana: treballar amb els aliments del territori i de l’època de l’any en qüestió perquè és quan els trobem al seu punt òptim per a consumir-los.

 

EL DEPARTAMENT D’I+D: ELS ARTÍFEXS DE LES NOSTRES CREACIONS GASTRONÒMIQUES


Pensar, provar, innovar i crear: així és com treballa el departament d’Innovació i Desenvolupament de La Boscana, que mai s’atura. Un departament encapçalat pel nostre xef i director gastronòmic Joel Castanyé (1 Estrella Michelin i 1 Sol Repsol), i que dirigeix com si es tractés d’una orquestra, totes les noves receptes que s’han de compondre per sorprendre els comensals més exquisits que desitgin visitar-nos. Pretenem oferir una sensació 100% tardoral per a tots els sentits, passant per les textures i acabant, com no pot ser d’altra manera, amb la sensació en boca que produiran els nostres plats.

Si el que voleu és encisar-vos de les nostres creacions culinàries de La Boscana, ho podeu fer amb tan sols un clic per donar una ullada a  la nostra carta o bé, si desitgeu anar un pas més enllà i degustar les creacions que hem elaborat, i ser partícips de la simbiosi que es viu entre tradició, innovació i tardor, us suggerim que reserveu la vostra taula aquí per gaudir de la vostra experiència gastronòmica. 

L’equip de La Boscana