GUÍA MICHELIN

La Guia Michelin i els seus reconeixements

Estrelles Michelin, Bib Gourmand & ‘Plat Michelin’, els reconeixements de la Guia Michelin.

 

Fa qüestió de dies que sortia a la llum el nou llistat dels guardonats de la nova Guia Michelin 2018, restaurants que sumaven i/o mantenien les esperades Estrelles al seu palmarès gastronòmic. En aquesta ocasió al blog de La Boscana comentarem totes les recomanacions de la guia gastronòmica actual amb més prestigi.

Figurar dins de l’apreciada guia és sinònim de qualitat, esforç, bona cuina i passió. La Guia Michelin es va crear l’any 1900 com a manual per a ciclistes i conductors, tal com us explicàvem en aquest article. Els germans Edouard i André Michelin volien apropar la bona taula als traginers de les carreteres amants de la bona taula. Les estrelles Michelin , el guardó més rellevant i significatiu de la guia, és sinònim d’una cuina d’una qualitat altíssima i acurada tècnica.

Si la famosa guia roja apareixia l’any 1900, a la segona metitat dels anys 50 naixia una nova distinció que permetia diferenciar als restaurants que destacaven per una qualitat-preu excel·lent on era possible menjar per menys de 35€ a Espanya, 30€ a Portugal i 40$ als Estats Units (segons el nivell de vida dels països on s’atorga) però que no arribava a merèixer la primera Estrella.

Primerament i fins a l’any 1996 la distinció consistia en una R majúscula de color vermell que indicava aquesta preuada recomanació.
Generic Nebido from india https://buytestosteronemd.com/nebido-cernos-depot-testosterine-udecanoate/ fast delivery to US, UK, AU .Posteriorment aquest símbol va ser substituït pel distintiu que avui en dia encara el trobem present, un pictograma on hi figura el cap de la mascota de
Michelin, Bibendum , rellepant-se els llavis. La proposta gastronòmica d’aquest conjunt de restaurants ha d’incloure un menú format per un entrant, primer plat i unes postres que la seva qualitat-preu destaqui de cara als anònims inspectors que visiten aquests establiments per menys de 35€ en el cas d’Espanya. El tipus de cuina que es promou dins d’aquesta categoria va des d’un estil més tradicional a estils més agosarats.

Arran d’aquesta distinció, es va crear els Bib Hotel, amb la mateixa filosofia per classificar els allotjaments amb un ferm criteri de qualitat-preu i que destaquin per ser acollidors, pràctics i amb un bon servei.

Com a novetat, i per segon any consecutiu (2017/2018) en la nova edició de la guia,  s’afegeix un nou reconeixement a una cuina de qualitat avalada pels Inspectors de la famosa Guia Vermella, el ‘Plat Michelin’ al marge de les Estrelles Michelin i els Bib Gourmand.

Si després de fer aquest ampli repàs pels guardons gastronòmics més prestigiosos dels nostres temps t’han invaït les ganes de visitar el nostre restaurant distingit amb una Estrella Michelin

Reserves a La Boscana Restaurant: 973 56 55 75 / reserves@laboscana.net
Reserves a La Boscana Banquets: 973 71 10 80 / laboscana@laboscana.net

Comunicació La Boscana.