La Boscana

La Boscana, una cuina moguda per la passió

La cuina de La Boscana es pot definir? Parlem de cuina tradicional amb tocs d’avantguarda o d’una cuina innovadora amb arrels clàssiques? Interpretada com un tipus de cuina transversal autèntica amb l’ADN imperant del territori i plena de matisos efímers que van evolucionant al llarg del temps, però que conserven l’essència del què en el seu dia van ésser. Els orígens de la gastronomia lleidatana presents al leitmotiv de l’evolució dels nostres plats.

Una cuina plena d’història, matisos, sabors, essències, textures, aromes, gustos, però sobretot de tècnica. “Si no tens tècnica, no pots evolucionar els plats”, declara Joel Castanyé, xef de La Boscana. Producte autòcton, tècnica i creativitat, les tres premisses per a poder compondre una oferta gastronòmica de qualitat gràcies a la constant investigació i desenvolupament dels plats estrella de la carta de La Boscana.

“La nostra és una cuina clàssica que innova, però sense perdre el nord, perquè estem convençuts que els sabors i espais autèntics són els que atrapen en el temps. Hi ha plats que han perdurat i que perduraran”. Joel Castanyé creu fermament en l’autenticitat culinària com a valor afegit a les seves creacions, perquè la qualitat d’un plat i la seva elaboració va més allà de la seva presentació. Gurmets, foodies, sibarites, … moviments gastronòmics amb un únic objectiu: experimentar.

Parlem de gastronomia emocional? Potser. El nostre principal objectiu és commoure els paladars inquiets dels comensals que ens visiten buscant noves sensacions gastronòmiques. Emocionar-se mentre es degusta un plat? Una oda a la cuina de les nostres mares i àvies, un llegat culinari que s’ha de transmetre a les futures generacions que evoca a una cuina autèntica i de qualitat. Records aferrats a un plat, la capacitat d’emocionar el sentit del gust, una química que va més enllà del que és purament racional i que et transporta a altres llocs, a altres moments, a través d’un sabor.

A La Boscana volem ser confidents d’un art gastronòmic viu, ple de sensacions i sentiments trobats, farcit d’aromes i sabors solidificats en el temps. Receptes amb ànima, cuinades amb la passió de tot un equip disposat a veure prosperar la gastronomia catalana i el seu recorregut.

Descobreix un univers gastronòmic ple de passió, de sabors autèntics i emocions a flor de pell. T’hi atreveixes?

Reserves a La Boscana Restaurant: 973 56 55 75 / reserves@laboscana.net
Reserves a La Boscana Banquets: 973 71 10 80 / laboscana@laboscana.net

 

Comunicació La Boscana