Taller I+D

La Boscana un taller de I+D

A La Boscana ens agrada cuinar. Ens agrada crear. Ens agrada experimentar. Ens agrada anar sempre més enllà per aconseguir cuinar el mateix sense que sigui el mateix. Ens agrada experimentar per despistar a la vista, al tacte però mai al sabor, a l’olfacte ni a la qualitat dels aliments.

Hem après a cuinar de les nostres mares, de les nostres àvies, de la nostra tradició culinària. I estem orgullosos d’això. Però volem més, necessitem fer més, anar més enllà per poder expressar-nos com a nosaltres ens agrada, poder crear els plats amb els quals de veritat ens identifiquem. Això només es pot fer d’una manera: experimentant a partir del que hi ha per crear, fent servir totes les tècniques i elements culinaris possibles, per concebre aquest plat que ens faci sentir orgullosos de com està fet, de com hem aconseguit tractar els elements que el componen, de com se sent l’explosió de sabors, olors i textures quan el degustes.

Ens agrada fer màgia, ens agrada portar la nostra infinita imaginació al cuinat. Ens agrada crear quelcom nou, quelcom que sembla diferent però sense ser-lo en realitat, perquè la matèria primera és la nostra, la de la nostra tradició culinària.

És per això que tenim clar que la inspiració, la genialitat solament arriba d’una manera: treballant, provant, creant i a la vegada equivocant-nos infinitat de vegades, per així aconseguir aquest resultat perfecte que després cuinem cada dia als nostres fogons. Això és un treball quasi diari, quasi més important que el realitzat al dia a dia per servir en sala. Dedicar esforços a investigar és una part molt important del treball del nostre xef Joel Castanyé i el seu equip a la cuina del restaurant.

Buy Kamagra Online and Shipping to the USA, Auastralia Europe!. Generic Online Pharmacy | Medications Exporter Buy Kamagra Online, Try generic Viagra and start your incredible sexual adventure!

Tot això solament ho podem fer d’una manera: emprant les tècniques més innovadores en cuinat, els productes de millor qualitat i emprant temps. Sobre tot molt temps invertit a investigar, en desenvolupar processos culinaris, en desenvolupar idees per les elaboracions, en provar combinacions que poden semblar impossible però que acaben resultant possibles. Sí, hem de dedicar temps i esforç. Temps i esforç en aprendre i en crear coses noves per així poder aconseguir el treball ben fet que cerquem, que volem per la cuina del restaurant La Boscana. Per aconseguir els plats que elaborem a La Boscana i dels que ens sentim tan orgullosos.

 

Comunicació La Boscana

Tags: