Equip

La Boscana, un gran equip a la teva disposició

Quan mirem enrere i veiem fins on hem arribat a La Boscana no se’ns en va el somriure de la cara. Sí, somriem perquè estem satisfets de la feina realitzada.

Una feina que té una cara visible, per la seva genialitat, màgia i creativitat entre els fogons del restaurant La Boscana, el xef Joel Castanyé. Però el Joel ha aconseguit arribar fins on som ara, ha tingut la llibertat i la seguretat per poder explorar, crear i experimentar gràcies a tot l’equip que hi ha darrere d’ell. Tot l’equip de col·laboradors, tant a la cuina com a la sala, que treballem cada dia, costat a costat, amb el xef i el cap de sala perquè tot sigui perfecte.

Un equip format per persones experimentades, entusiastes, compromeses i amb moltes ganes de gaudir treballant. Un equip on el que cadascun dels seus components té molt clar que forma part d’un tot, que igual que l’engranatge de precisió d’un rellotge suís, o d’una companyia de dansa, cadascun té un lloc concret dintre de la coreografia del dia a dia del restaurant i de la cuina, que cadascun té una funció específica que ha de desenvolupar, i l’ha de fer impecablement perquè el tot sigui perfecte en la seva execució final. Que cada un dels integrants de l’equip creuen i defensen el projecte culinari, el projecte gastronòmic que és el restaurant La Boscana com si fos propi, i es desviuen perquè els plats surtin impecables de la cuina o perquè el client, que ens acompanya a la taula de la sala, pensi que aquí, amb nosaltres, està millor que a la seva pròpia casa.

És aquest treball en equip el que ens permet obtenir, aconseguir els resultats que amb tant d’esforç busquem. És aquest treball en equip el que ens assegura poder seguir com fins ara i inclús aspirar a ser millors. És aquest treball de tot un equip remant en una mateixa direcció sense defallir, amb ambició, el que ens fa ser com som. És aquest gran equip el que permet a Joel Castanyé dedicar-se a fer la seva màgia, sabent que per darrere el segueixen per executar a la perfecció la seva creació, per executar a la perfecció la meravellosa coreografia de cada dia a La Boscana.

 

Comunicació La Boscana.