La Boscana

La Boscana, un espai amb història

En aquest article parlarem d’una finca que ha estat el resultat de molts anys de treball i esforç, on s’hi han viscut històries generacionals, vivències intenses, experiències úniques, etc. Qui ho coneix, sap de què parlem. La Boscana és la ubicació ideal per celebrar esdeveniments importants, dates senyalades i celebracions memorials degut al ‘know-how’ d’anys d’aprenentatge i constant formació.

Segons els gastrònoms més experts…  al km. 4 de la carretera de Bellvís a Bell-lloc, hi trobem una majestuosa finca verda, plena d’arbres, flors, un petit estanc, un hort ben plantat, una euga blanca i una família apassionada a la restauració. Un antic estable restaurat, convertit en un guardonat restaurant de referència que acull comensals de paladars exigents, una sala de banquets per a celebracions destacades i una Casa Senyorial preparada per acollir hostes molt especials.

*Podeu veure un tour virtual AQUÍ.

Doncs aquí, dins de la immensitat ‘verd Boscana’, cohabitant amb l’entorn formós d’aquesta finca amb un gran llegat històric… tenim un dels protagonistes del nostre post. Passional, treballador, atent… En Joel Castanyé i Daniel, co-propietari de La Boscana i xef de l’espai gastronòmic Germans Castanyé.

En Joel és fill petit de la família Castanyé – Daniel, una família que fa més de 30 anys que es dedica al sector de la restauració. Vocacional de mena, gràcies a l’esforç de la seva família, es va formar a les millors escoles gastronòmiques, va treballar sota les directrius de grans xefs de renom i va vetllar, junt al seus dos germans, per a que el negoci familiar obtingués continuïtat i reconeixements per la feina ben feta.

D’ençà fins avui, han passat molts fets rellevants dignes de comentar en aquest article… Un restaurant local, una finca d’ensommni, una sala d’esdeveniments i banquets, un espai gastronòmic guardonat amb una estrella Michelin… Sempre encoratjat per la seva mare i mentora Roser Daniel, i els seus germans Jordi i Ruben, els altres protagonistes d’aquest petit recorregut històric.

En Jordi i en Ruben, també implicats en els projectes anteriorment mencionats, són els encarregats de l’atenció al client i de la gestió (formats també en les millors escoles, per poder desenvolupar el seu ofici destacant les seves millors qualitats). Deixen via lliure al Joel per a que pugui gaudir plenament del seu ofici i passió, la cuina.

La Boscana

La Boscana

Els seus pares, Mariano Castanyé i Roser Daniel, van introduir els seus 3 fills de ben petits al negoci familiar, els van inculcar els valors de l’esforç i el treball. La forta trajectòria de la família en el món de la restauració és la font d’inspiració de l’oferta gastronòmica de La Boscana, que es basa en una cuina d’arrels tradicionals però amb un toc d’autor molt innovador que li dona un gir a les acurades presentacions dels plats.

En definitiva, La Boscana és el resultat d’una sèrie de successos, vivències i d’aprenentatge amb un alt valor històric familiar. Un somni fet realitat, una realitat convertida en una experiència gastronòmica única.

Vols tastar el resultat de tots aquests anys d’història?

 

Reserves a La Boscana restaurant:  973 56 55 75 / reserves@laboscana.net
Reserves a La Boscana banquets:  973 71 10 80 / laboscana@laboscana.net

Comunicació La Boscana.