La Boscana

La Boscana prepara l’arribada de la primavera

Arriba l’hora de remoure la terra, oxigenar-la i preparar-la per a acollir la multitud de llavors que tenim preparades. El dia és més llarg, les temperatures comencen a pujar i la boira de la què parlàvem va deixant pas als dies més assolellats on el Sol brilla cada dia una miqueta més. S’acosta la primavera, i a La Boscana ja ho tenim tot a punt per a donar-li la benvinguda amb els braços ben oberts.

Encara que la primavera no comenci pròpiament fins el 20 de març, els arbres fruiters ja fa dies que ens alerten del canvi d’estació que ja s’està produint. Les hores de Sol també s’han fet més extenses i ja notem com es fa de dia més d’hora i de nit més tard. Aquests graus de més de temperatura també donen fi al període d’hibernació: algunes espècies comencen a treure el cap i surten dels seus nius. En definitiva, la primavera és una explosió de vida, de colors, d’alegria i de sensacions.

A La Boscana, amb molta delicadesa i tacte, però sobretot amb molt d’amor, hem anat mantenint el nostre hort durant els mesos de més fred. Ara, aixada en mà, toca escollir les millors llavors i deixar que la mare terra faci el seu paper màgic. Tomàquets, pastanagues, carabasses, julivert,… n’hi ha moltes per a escollir! I totes les volem fer créixer amb dedicació i tendresa, igual que tractem els ingredients de la nostra cuina. I és que, al cap i a la fi és allà on aniran a parar.

Els arbres que envolten l’espai de més de 50.000 metres quadrats de La Boscana ens han deixat veure els primers capolls. Els perers estaran aviat florits, així com també ho faran la resta de varietats. Uns canvis paisatgístics que ens enamoren i que sens dubte ens encisen amb un toc natural i colorit.

La Boscana

La Boscana


Per últim, els nostres
inquilins animals de La Boscana també noten aquest canvi estacional. Ja fa dies que la Bosca, la nostra estimada euga, està més activa i ens dóna el bon dia cada dia amb més entusiasme. El mateix passa amb les gallines ponedores i la nostra comunitat aquàtica de l’estany. S’acosta la primavera.

A La Boscana ens apassiona ser els testimonis quotidians d’aquest espectacle. T’animem a compartir-lo amb nosaltres.

Reserves a La Boscana Restaurant: 973 56 55 75 / reserves@laboscana.net
Reserves a La Boscana Banquets: 973 71 10 80 / laboscana@laboscana.net

Comunicació La Boscana