La Boscana

La Boscana: on l’alta cuina es fusiona amb la naturalesa

Si has estat a La Boscana ja saps a què ens referim. El restaurant gastronòmic dels germans Castanyé té el privilegi de tenir a la seva disposició un entorn únic que li permet convertir-se en una bombolla d’aire fresc al bell mig del terme de Bellvís. Un cop t’endinses al seu univers després de creuar la tanca que el custodia, tots els teus sentits es deixen portar per la naturalesa del seu conjunt. El cant dels ocells serà el fil conductor de la teva visita, la qual anirà també acompanyada per la mirada atent dels cignes i ànecs del llac, de l’euga que trota amb joia pel seu tancat i de l’aroma de les flors i dels arbres que vesteixen el nostre jardí.
L’experiència a la cuina de la família Castanyé, actualment sota les ordres d’un d’ells, el xef Joel Castanyé, permeten que l’idíl·lic entorn es fusioni a la perfecció amb una cuina d’arrel tradicional contemporània amb sabor a territori lleidatà. Tampoc hi poden faltar les recomanacions del nostre sommelier Xavier Ayala. Tot un equip hi ha al darrera esforçant-se dia a dia al màxim per perfilar el més petit detall i convertir la teva visita en quelcom irrepetible, en allò únic, en tot una experiència La Boscana.
La qualitat dels nostres productes, especialment de les hortalisses i verdures, ve donada per l’amor amb què es té cura de l’hort de La Boscana, d’on collim els estimats calçots, els tomàquets o els enciams. I també de la tendresa amb què tractem les nostres gallines per tal que ponguin uns ous suculents.
La sala del restaurant gastronòmic és obra del reconegut arquitecte Jordi Font i és de recent construcció i, això fa que tant la distribució, com els materials utilitzats hagin estat pensats exclusivament per donar-los aquest ús d’integració a la natura. Les parets de l’edifici són de vidre, facilitant un contacte visual permanent amb el paisatge natural que l’envolta. D’aquesta manera, els comensals poden gaudir del pont que creua el llac, dels cignes que busquen alguna cosa per menjar sota l’aigua, dels arbres que busquen els rajos del sol a través de les seves branques… Tot mentre, des de dins del restaurant, els sabors es colen per tots els racons del paladar i la cuina dels Castanyé envaeix amb delicadesa el vostre cos. Estructures creades amb vímet i un sostre de fusta seran els detalls que et convenceran per acabar-te d’enamorar d’aquesta sala.
Vols sentir aquesta experiència amb la teva pròpia pell?