La Boscana

La Boscana, a punt per rebre els primers comensals del 2017

Comencem una nova temporada a La Boscana. Des del 18 de gener d’aquest 2017 tornem a estar al peu del canó, tal i com ens agrada estar. Hem gaudit d’uns dies merescuts de vacances, en els quals, encara que no ens va massa això de desconnectar, hem aprofitat per a carregar les piles. I no només fins al 100%… sinó al 200%. El nostre equip tenia ganes de tornar a la cuina, en especial el nostre xef Joel Castanyé, un apassionat empedreït dels fogons. Tots hem treballat per a polir fins l’últim detall de l’espai màgic de La Boscana per tal que la teva visita es converteixi en una experiència gastronòmica inoblidable.

Afrontem aquest 2017 com un gran repte. Gaudim de la primera estrella Michelin i això ens empeny a treballar encara amb més rigor. Tenim més il·lusió i ganes de treballar que mai i estàvem desitjant tornar a tenir el restaurant, l’espai Germans Castanyé, ple de comensals disposats a degustar les nostres creacions culinàries. En aquesta sala de només 8 taules volem oferir-te el millor de les nostres creacions en un format de dos menús a escollir -un de més tradicional, el de la mama Roser; i un altre de més innovador, el Gran menú Germans Castanyé– i una carta que inclou plats tan atractius com l’Steak tàrtar amb ostres, la Costella de porc rostida a la ratafia amb fruita de Lleida o el Llobarro amb carxofes.

Durant aquests dies hem treballat de portes endins. Els nostres jardins han rebut les atencions més delicades de les mans més expertes; hem acondicionat l’espai adaptant-lo a les condicions meteorològiques; hem fet dissabte a la cuina de La Boscana i, sobretot, hem tingut el temps necessari per què el nostre equip pogués endinsar-se en l’I+D gastronòmic, un dels nostres motors.

Aquests dies també ens han servit per a dedicar-los al nostre estimat hort. Val a dir que els calçots que hi tenim fan un goig espectacular, per no deixar de banda la coliflor, el bròquil o els espinacs que utilitzem per a fer el Bacallà amb cigrons i espinacs. I és que tot el que podem collir del nostre hort va directament als nostres plats. La frescor dels nostres productes és un dels valors afegits de La Boscana.

Estàs preparat per viure més que una experiència gastronòmica? Posa’t en contacte amb nosaltres a:

Reserves a La Boscana restaurant:  973 56 55 75 / reserves@laboscana.net
Reserves a La Boscana banquets:  973 71 10 80 / laboscana@laboscana.net

Comunicació La Boscana