Sommeliers

La Boscana: la Casa dels Sommeliers

Aquesta setmana vàrem tenir l’honor d’acollir a La Boscana el Concurs Millor Sommelier de Catalunya 2018, que es va completar amb la Nit dels Sommeliers, una trobada que va aplegar els grans experts en enologia de casa nostra.

El guanyador del concurs va ser Ferran Vila Pujol, sommelier d’A Tempo Restaurant Gastronòmic a la Fortalesa de Sant Julià de Ramis (Girona), en una final que va posar de relleu el gran nivell dels nostres enòlegs. Des d’aquí, la nostra felicitació a totes i a tots els participants.

L’escenari de La Boscana també va servir perquè els nostres vins, els vins de la DO Costers del Segre, es poguessin promocionar i difondre. I esperem que el nostre aparador contribuís en donar-los cada cop més rellevància. Generic Valdoxan https://buyvaldoxan.com/ agomelatine 25 mg online to the USA, Australia. Una rellevància, però, més que merescuda perquè els nostres vins cada cop són més apreciats. Però això no és fruit de la casualitat, sinó de la feina ben feta i de l’esforç continuat per posar les comarques de Lleida i la nostra DO al mapa vitivinícola.

Va ser la de dilluns una jornada intensa a La Boscana, des de primera hora del matí fins a la matinada (amb la presència de la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, que va cloure la trobada), però creiem que l’esforç va pagar la pena. De fet, ho tornaríem a repetir a ulls clucs perquè tot el que vàrem viure va ser realment espectacular. Esperem, doncs, haver estat a l’alçada d’un esdeveniment d’aquest altíssim nivell.

I gràcies, també, a l’Associació Catalana de Sommeliers per confiar en nosaltres. Ja sabeu que aquí teniu les portes obertes i que podeu tornar quan vulgueu. Treure’m tot el millor de nosaltres perquè estigueu satisfets de l’experiència. Recordeu: La Boscana és casa vostra.