La Boscana

La Boscana guanya, per segon any consecutiu, el premi Cartaví 2016

En total, s’han guardonat 15 restaurants catalans per la seva excel·lent promoció i defensa dels vins catalans.

 

Alegria i satisfacció després de rebre el premi Cartaví 2016 de la província de Lleida en la màxima categoria. La Boscana ha estat seleccionada com un dels 15 millors restaurants de Catalunya pel que fa a la seva carta de vins i aquest ja és el segon any consecutiu, després d’haver estat també guardonada en el Cartaví 2015. “Una bona experiència gastronòmica ha d’anar acompanyada d’un bon vi. Creiem que la seva elecció és primordial per treure el màxim sabor d’un plat i per això fem especial atenció la nostra carta de vins”, assegura Joel Castanyé, xef de La Boscana.

En aquesta vuitena edició, Cartaví ha distingit els restaurants catalans que realitzen dia a dia una important defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les 11 denominacions d’origen catalanes. Durant el lliurament de premis, s’ha llegit el decàleg de com fer una bona carta de vins.

Tots els restaurants que s’han presentat al premi Cartaví han estat valorats per el jurat acreditat a la seva província. Durant els mes d’octubre i novembre del passat any, van tenir lloc les 4 semifinals on es van escollir 50 restaurants finalistes. Aquests han passat a la final, on un jurat ha valorat les seves cartes de vins, escollint els 15 restaurants guanyadors de l’any 2016.

 

Cartaví 2016

Cartaví 2016

El President de l’Associació Vinícola Catalana, Valentí Roqueta, es va mostrar molt satisfet d’aquest tipus d’accions com la de Cartaví, ja que els restaurants són els que marquen tendència en el consum de vins i “són els millors companys que tenim en la defensa del consum dels nostres vins, són els grans comunicadors dels productes que s’elaboren a casa nostra, els que promocionen el sector agroalimentari a través de les seves decisions a l’hora de confeccionar les seves cartes i d’oferir suggerències al client”.

L’AVC, organitzadora d’aquest premi, es mostra satisfeta per a l’interès suscitat ja que iniciatives d’aquest tipus animen el consum de vins catalans alhora que desperta la curiositat del consumidor per saber més sobre el vi que s’està consumint, de la zona d’origen del vi, del seu procés d’elaboració o de les seves particularitats.

En aquesta edició, Cartaví ha comptat amb la col·laboració de l’INCAVI, FIVIN, l’Associació Catalana de Sommeliers i de les 11 denominacions d’origen catalanes, entre d’altres.

“El que al mundo vino y no toma vino, ¿a qué vino?”  Bernardo Piuma

 

Comunicació La Boscana