La Boscana és global!

Aquesta frase no és nostra, és el comentari que ens va posar la Imma Martínez Samsó al nostre Facebook en veure aquesta fotografia. Però tot i que no és de la nostra collita, la subscribim al cent per cent.

A la imatge es fa referencia al comiat que se li va fer a l’Iván, un jove equatorià que durant un mes ha fet un stage a La Boscana. L’experiència que ha viscut, segurament haurà estat fantàstica, però la que hem viscut nosaltres no es queda enrere. Gens ni mica.

Cada vegada són més les persones d’altres països que escullen La Boscana per anar completant la seva formació en l’àmbit de la restauració. Tothom sap que el món s’ha fet petit d’uns anys cap aquí, però també sabem que l’oferta en restauració és infinita. Per això, que vulguin venir a casa nostra a aprendre ens permet també aprendre a nosaltres.

I com aprenem nosaltres? Doncs transmetent-nos la seva cultura, les seves idees, els seus interessos… la seva forma d’encarar la vida, que passa per no tenir por d’anar a llocs que no coneixes.

Els qui en saben d’això d’aprendre, asseguren que l’aprenentage i la formació s’ha de fer durant tota la vida. Mai és prou tard per aprendre. I a La Boscana ens sentim plenament identificats amb aquesta filosofía.

Per això, volem agrair a l’Iván i a tots els altres joves que han vingut i que vindran, que no s’ho pensin dues vegades. Aquí estem preparats per rebre’ls i ensenyar-los-hi tot el que sabem i, com hem dit, per al final aprendre tots plegats.

Fins a la propera, Iván!