LA BOSCANA

La Boscana: d’antic estable a espai gastronòmic

Una majestuosa reixa de ferro forjat és la porta d’entrada al recinte de més de 50.000 metres quadrats de La Boscana, al mig del Pla d’Urgell i a només 20 minuts de la ciutat de Lleida. Ja dins la finca, les diverses tonalitats de verd inunden el paisatge, que contrasta amb el camí d’entrada, el qual recorre els punts més emblemàtics de La Boscana. L’espai està envoltat de perers, d’una setantena de varietats d’arbres, arbustos i plantes. Però… sabies que la sala dels germans Castanyé, és a dir, el restaurant, abans era una estable per a cavalls?

Mantenir l’antiga estructura de la finca va ser una decisió molt encertada per part de la família Castanyé. Gràcies a l’ajuda i consell de Jordi Font, arquitecte de prestigi i amic de la família, avui dia podem observar elements d’aquest antic estable perfectament encaixats amb la construcció del restaurant. El modernisme de la fusta, el ferro i el vidre contrasten amb l’empremta històrica que tenen els arcs cara vista del sostre del restaurant, originaris de la quadra. Però els elements més diferencials són, per una banda, les parets de vidre de la sala i de la cuina; i els separadors de les taules confeccionats amb vímet, que reforcen el concepte d’ecosostenibilitat que caracteritza tot l’espai. La possibilitat de contemplar els jardins de La Boscana mentre es gaudeix d’una experiència gastronòmica d’alt nivell com el que ofereix el nostre xef, Joel Castanyé, és, sens dubte, un plaer que necessita ser viscut i no explicat.

Tot això sense oblidar l’espectacular sala de banquets i cerimònies, amb un sostre de vidre que permet deixar volar la ment tot observant els punts lluminosos de les estrelles o els núvols amb les formes més curioses.

I és que el paisatge ens ofereix unes estampes pròpies de la fotografia més professional. No només el pas de les estacions deixen la seva empremta, sinó que també ho fan els ànecs, cignes i diverses espècies de peixos que viuen al llac. La Bosca tampoc passa desapercebuda, la nostra estimada euga; i tampoc ho fan les gallines ponedores, autores dels ous més frescos de La Boscana. Sense oblidar-nos de l’hort, també utilizat en les nostres creacions culinàries.

Un cop passat el pont que creua el llac, s’arriba a la Casa Senyorial, situada al centre de la finca. Els nuvis i els seus familiars poden escollir passar la nit en una de les seves 5 habitacions, entre les quals hi ha una suite que ha estat reformada recentment. T’imagines donar una passejada de bon matí pels nostres jardins?

Buy Kamagra Online and Shipping to the USA, Auastralia Europe!. Generic Online Pharmacy | Medications Exporter Buy Kamagra Online, Try generic Viagra and start your incredible sexual adventure!

Reserves a La Boscana restaurant:  973 56 55 75 / reserves@laboscana.net

Reserves a La Boscana banquets:  973 71 10 80 / laboscana@laboscana.net

 

Comunicació La Boscana