La Boscana Gastronotrends

La Boscana assisteix al GastronoTrends a Brusel·les

Joel Castanyé forma part dels 190 xefs amb estrella convidats a l’esdeveniment


Prop de 200 xefs amb estrella michelin provinents d’una quinzena de països europeus van assistir a Brussel·les al GastronoTrends, la primera jornada de reflexió organitzada per Michelin i San Pellegrino. El xef de La Boscana, Joel Castanyé, també va ser-hi present, juntament amb una setantena de xefs espanyols més. Val a dir que no tots els restaurants espanyols guardonats amb una estrella Michelin, com en el cas de La Boscana, van estar convidats a l’esdeveniment, sinó que el grup francès en va fer una selecció.

La nova era Michelin”. Així és com alguns van anomenar aquesta trobada exclusiva entre els millors cuiners d’Europa. Tallers, conferències, espais d’intercanvi… GastronoTrends va convertir-se en l’espai per dibuixar la gastronomia del futur, on es van marcar les tendències del dia de demà. En aquest sentit, la sostenibilitat, l’experiència del consumidor, la digitalització i la globalització van establir-se com a punts clau.

Un dels membres de la Guia Michelin, Dorland-Clauzel, va explicar als mitjans de comunicació les dues motivacions de GastronoTrends: per una banda desenvolupar una experiència excel·lent per al consumidor, la qual ja no té a veure única i exclusivament amb el menjar; i per l’altra, definir un camí per a les noves experiències que responguin a les demandes del consumidor d’avui dia i del futur. Dorland-Clauzel va valorar molt positivament la trobada i va deixar oberta la possibilitat d’organitzar més actes periòdics com aquest en altres ciutats europees.

Per la seva banda, Joel Castanyé va destacar la importància d’aquest tipus de trobades, fins ara inèdites, ja que són el marc perfecte per posar en comú idees, experiències i reptes gastronòmics. I és que la visió d’un cuiner italià no serà la mateixa que la d’un cuiner anglès o francès, per exemple.

Gastronotrends

Gastronotrends

Michelin va convidar a una setantena de xefs espanyols, representants de 10 restaurants, entre els quals destaquen per 2 i 3 estrelles, Jordi Roca i Alejandra Rivas (3 estrelles per El Celler de Can Roca) i Paco Roncero (2 per La Terraza del Casino). Dels cuiners amb una estrella s’hi van trobar, a més del nostre xef de La Boscana Joel Castanyé, noms com Roberto Ruiz (1 per Punto MX), Silvia Hofmann (1 per Hofmann), Paco Morales (Noor), Vicent Guimera (L’Antic Molí), Fran López (Xerta), Kiko Moya (L’Escaleta) i Raúl Resino (Raúl Resino).

Reserves a La Boscana Restaurant: 973 56 55 75 / reserves@laboscana.net
Reserves a La Boscana Banquets: 973 71 10 80 / laboscana@laboscana.net

Comunicació La Boscana