La Boscana

La boira que transforma La Boscana

No és cap secret que la boira de la plana de Lleida és un tret característic de la nostra terra. Transforma el nostre paisatge, en canvia l’estètica i els colors, el contrast, la brillantor del Sol,… Amb tot, crea una atmosfera singular, alguna cosa que, als que som d’aquí ens fa sentir que estem a casa. I és que, la boira ens defineix com a lleidatans. A La Boscana hem rebut la visita d’aquesta boira encisadora que ha decorat el nostre paisatge i el nostre espai durant unes setmanes d’una forma tant peculiar que ens enamora i ens situa en una escena de misteri al mateix temps.

Aquest passat mes de desembre ha estat precisament dels més boirosos que recordem. Concretament ha estat el mes amb menys hores de Sol des de 1942. I és que a la ciutat de Lleida, a pocs quilòmetres de La Boscana, s’han registrat 26 dies en què aquest fenomen meteorològic ha estat present, dels quals 21 han estat de boira consistent. Hem trobat a faltar la llum del Sol, sí, però ara que sabem que ja ens queda poc de la seva companyia, ja comencem a enyorar-nos.

Els comensals que ens han visitat durant aquests dies de boira han pogut observar-la de molt a prop gràcies a les parets de vidre del Restaurant Gastronòmic. Una perfecta combinació entre l’espai natural i l’alta gastronomia permet gaudir encara més de l’experiència a La Boscana, on tots els detalls estan cuidats al màxim.

Gràcies a la boira, el mercuri del termòmetre no ha baixat gaire i hem pogut gaudir de temperatures mitjanament suaus mentre que a la resta de Catalunya les alertes per fred posaven en marxa tot un desplegament. També ha estat l’encarregada de vetllar per les nostres plantes i pel nostre hort de La Boscana, el qual està aguantant bé l’hivern i ja s’està preparant per a donar la benvinguda a la primavera. Fins i tot alguns dies la boira, en aquest cas la gebradora, ens donava la sorpresa d’emblanquinar el paisatge sobretot a primera i última hora del dia i donar-nos la sensació que estava nevat.

L’espai natural de La Boscana té la capacitat de modificar el seu paisatge en cada estació i oferir-nos una explosió de sensacions, de colors, d’olors i de sons que són diferents en cada visita. Et convidem a deixar-te perdre pels racons del nostre jardí i a descobrir-ho tu mateix.

Reserves a La Boscana restaurant:  973 56 55 75 / reserves@laboscana.net

 

Comunicació La Boscana