Joel Castanyé: “Em sento afortunat de la família i equip que tinc”

Ja han passat unes setmanes. Després del fantàstic empatx de sensacions, d’emocions, d’abraçades a tort i a dret i de celebracions, sembla que tot comença a posar-se al seu lloc. Només fa unes setmanes que a La Boscana vam rebre la primera estrella Michelin i, tot i que encara ho estem paint, tot el nostre equip ja treballa per a preparar aquest 2017 amb molta il·lusió. Un equip que, com sabeu, està dirigit pel xef i copropietari de La Boscana, Joel Castanyé, una persona que ens ha demostrat ser molt treballadora i exigent i a la vegada humil i proper.

“Em sento afortunat de tenir la família i l’equip que tinc”. En les diverses entrevistes i aparicions a mitjans de comunicació, el xef Joel Castanyé ha deixat molt clar el paper de la seva família i del seu equip pel que fa a l’entrega de la primera estrella Michelin a La Boscana. En aquest sentit, recorda la seva infància entre fogons, on tota la seva família -inclòs el seu pare, que va morir quan ell tenia 21 anys-, es dedicava, i continua fent-ho, al món de la gastronomia. “Gràcies a l’esforç de la meva família, jo em vaig poder formar a les millors escoles”, assegura, entre les quals hi destaca el seu pas com a segon cuiner a El Bulli Càtering durant 5 anys, o al restaurant del xef Neichel el qual va rebre la primera estrella quan aquest treballava a El Bulli. I és que els seus germans, en Jordi i en Rubén, també estan endinsats en l’univers gastronòmic i també formen part de La Boscana, però en aquest cas en l’àmbit de l’atenció al client i la gestió. “Ells em deixen via lliure per comprar i cuinar el que vulgui, em deixen gaudir del meu ofici. Jo no em faig càrrec ni de pressupostos, ni de pagaments, jo només m’ocupo de la cuina. Crec que és una combinació perfecta”.

El seu equip també ha sigut sens dubte una peça clau a l’hora de ser mereixedors de la primera estrella Michelin. “Quan em van donar l’estrella em vaig sentir més feliç i orgullós  per la meva família i equip que no pas per mi”. I així de contents ho celebraven…

 

Molt arrelat al territori i partidari d’una cuina tradicional, autèntica, acurada, amb tocs innovadors però sobretot cuidada fins a l’últim detall, en Joel Castanyé ja té en ment nous projectes per a aquest 2017. Us convidem a què els aneu descobrint a través de les xarxes socials o inscrivint-vos a la nostra newsletter aquí.

 

Comunicació La Boscana