I+D A la cuina

I+D a la cuina de La Boscana

Febrer a La Boscana sempre és un mes d’aprenentatge, d’innovació, de noves tècniques i de treball. Tot l’equip del restaurant, tant sala com cuina, hem estat treballant a porta tancada en jornades de I+D.

Cada any duem a terme aquestes proves per millorar i desenvolupar noves propostes gastronòmiques, descobrir i experimentar amb textures, receptes i fórmules, sense oblidar el protagonista de la nostra cuina, el sabor. La carta de La Boscana és una contínua evolució que pren formes i sabors diferents seguint el que ens ofereix la terra i implementant els productes de casa nostra. Per això una part important de la nostra feina és treballar en la investigació per oferir un menú adequat amb el nostre entorn i sempre mirant la temporalitat dels aliments. Tot l’equip ens hem bolcat en les noves elaboracions, plats distintius i propostes per poder oferir als comensals un dels menús que més representa a La Boscana. Provar, repetir i millorar són els tres processos que més hem repetit aquests dies i els quals ens han permès seguir aprenent de la cuina.

Ens sentim plenament il·lusionats per aquesta nova temporada que hem estat preparant fins a l’últim detall, volem crear una experiència encara més única a tots aquells que ens visiten a La Boscana.

El primer cap de setmana de març els nostres comensals ja han pogut degustar totes les noves propostes gastronòmiques. Després d’un temps amb el restaurant tancat, hem estat desitjant més que mai rebre a clients que gaudeixen de la gastronomia i dels moments únics.

Reserva la teva experiència aquí.

Jornades I+D