La Boscana

Experiències degustació La Boscana

Encara no has vingut a gaudir d’una experiència de degustació a La Boscana? Nosaltres potenciem dia rere dia una nova manera de viure la gastronomia, de dirigir el servei i de presentar els plats al comensal. Segueix llegint i descobreix els màxims exponents de la nostra cuina, els nostres tres menús de degustació.

Menú de la mama Roser

Seguint el segell que ens caracteritza i fent honor a les nostres arrels hem elaborat un menú de caràcter més tradicional, ens referim al Menú de la mama Roser. Si aquest és el nostre escollit, començarem el nostre àpat amb tres tapes d’excepció: ametlla marcona en crema, sorell i fresses de truita; pop amb pa remullat de sopa de peix; i el caneló tradicional de la mama Roser. Seguirem amb el plat de peix, on podrem gaudir d’una selecció de producte de temporada amb suquet. A continuació haurem de prendre una decisió difícil i és que haurem d’escollir entre dos plats de carn: o espatlla de xai amb alls fregits i tomàquet xerri, o bé porcell en dues coccions acompanyat de poma i albergínia. Seguir que us farà dubtar! I per acabar, no podíem acabar d’una altra manera que amb les postres: en aquest cas se serviran unes excepcionals maduixes amb vinagre i alfàbrega.

Gran menú Germans Castanyé

Si pel contrari, vols provar plats nous i d’avantguarda et recomanem, sens dubte, el Gran menú Germans Castanyé. Iniciarem l’experiència amb uns snacks sorpresa. A continuació se serviran cinc tapes: maduixa perlada, meló amb pernil, llamàntol blau amanit amb sorbet de préssec de vinya blanc, royal de foie amb anguila fumada, i el caneló tradicional de la mama Roser. Tot seguit se servirà un plat de peix de temporada en salsa de curri i cuscús amanit. La proposta per la carn és escollir entre tres plats: cabrit a baixa temperatura i puré de patata ‘Ratte’;  colomí de sang ‘Crapaudine’ amb escalunyes i cumquat;  o bé  lletons de vedella lacats amb pastanaga i albergínia. Ja se us està fent la boca aigua pensant en quin escollireu? Doncs vénen els postres! Per acabar se servirà un plat de coco amb llima quefir i citronel.la, i tot seguit un de llet, cacau, avellanes i sucre  o bé carajillo de whisky.

Gran menú La Boscana

Ets atrevit? Doncs per finalitzar comptem amb el Gran menú La Boscana on el xef Joel Castanyé us farà viure una experiència d’allò més especial amb una proposta de més de 30 bocados elaborats amb els millors productes  de temporada i del territori. ¡Deixa’t sorprendre!

Els tres menús, de preus diferents, tenen disponible l’opció de ser maridats amb vins procedents de la DO Terra Alta, la DO Costers del Segre, DO Montsant, DO Tarragona o AOC Côtes du Rhône. No deixis escapar l’oportunitat de delectar el teu paladar amb creacions gastronòmiques de cuina d’avantguarda amb arrels tradicionals.

No dubteu en visitar l’espai gastronòmic dels Germans Castanyé de La Boscana. A més a més, recorda que pots regalar a qui tu vulguis una de les nostres experiències!

LA BOSCANA

LA BOSCANA

 

Reserves a La Boscana Restaurant: 973 56 55 75 / reserves@laboscana.net
Reserves a La Boscana Banquets: 973 71 10 80 / laboscana@laboscana.net

 

Comunicació La Boscana.