LA BOSCANA

Experiència gastronòmica La Boscana, una nova manera de seduir els sentits

Un entorn idíl·lic, espais molt personals, una cuina molt passional plena de matisos  i un equip motivat per oferir un servei acurat. Són algunes de les premisses de l’experiència gastronòmica que La Boscana ofereix als seus comensals.

Podem dir que el què viuràs a La Boscana va més enllà de sentar-se en una taula i enamorar el paladar amb els plats que el xef de casa nostra Joel Castanyé i el seu equip preparen. La gran porta de ferro forjat i el policromatisme dels immensos jardins donen una càlida benvinguda als comensals que es disposen a viure en primera persona una vivència gastronòmica plena d’emocions a flor de pell, sensacions intenses i sabors autèntics on els vostres sentits seran els protagonistes principals d’aquesta història.

L’aventura comença amb la possibilitat de prendre els nostres snacks a mode d’aperitiu a la cuina que permet descobrir l’ànima de la nostra gastronomia i veure tot allò que es cou al backstage d’una cuina real moguda per la passió. L’alquimia d’una iniciativa que duem a terme des dels inicis del projecte, ara farà més de dos anys.

Les 8 taules de l’espai gastronòmic Germans Castanyé de La Boscana permeten un tracte proper i personal amb una relació més directa entre la cuina i la sala. Les taules, que estan separades entre elles per estructures de vímet natural, decoració especialment pensada per a fusionar l’entorn amb l’espai interior. Gràcies a les enormes vidrieres que envolten l’estructura d’on antigament s’ubicaben les quadres, el sostre fonoacústic i ecològic , el disseny dels espais i la subtil l’il·luminació es pot percebre l’autenticitat de La Boscana des de qualsevol racó del restaurant.

L’oferta gastronòmica, innovadora i fruit d’un profund respecte pels productes de la terra, vol retre homenatge a la cuina tradicional, on el territori hi tingui protagonisme i on exalti el màxim sabor de cada plat amb un toc innovador.

Una  carta evolutiva, dos Menús Degustació i una selecció de referències vinícoles sublim permeten gaudir al màxim d’aquesta cuina d’avantguarda amb arrels tradicionals.

El millor desenllaç d’aquesta experiència única és un passeig per contemplar la intensitat del verd boscana d’un espai natural viu que es transforma amb el pas del temps. Una bona manera de conèixer de primera mà tots els racons d’un espai emblemàtic al bell mig del Pla d’Urgell.

La Boscana, una experiència de 360º pels gastronònoms més curiosos.

 

Reserves a La Boscana restaurant:  973 56 55 75 / reserves@laboscana.net
Reserves a La Boscana banquets:  973 71 10 80 / laboscana@laboscana.net

 

Comunicació La Boscana