Exploradors Gastronòmics amb Jean Louis Neichel

Èxit absolut als Exploradors Gastronòmics amb Jean Louis Neichel

Fins a un total de 56 comensals van ser els privilegiats d’assistir a la darrera edició dels Exploradors Gastronòmics que organitza La Boscana. Va tenir lloc el passat 29 de juliol i l’estrella dels fogons convidada era, ni més ni més, que el xef Jean Louis Neichel, de qui t’explicàvem la trajectòria a Jean Louis Neichel als fogons de La Boscana. L’acompanyament no podia ser el més adequat, i va venir de la talla de Champagne Louis Roederer. Un entorn inigualable i una simbiosi entre l’alta gastronomia, l’entorn idíl·lic i un ambient familiar que va encantar als nostres convidats.

Moment d’escalfar fogons. Els primers exploradors comencen a arribar i aprofiten per passejar-se pels racons dels jardins de La Boscana. Un cop fet l’aperitiu, arriba el moment d’entrar a la sala. Però no sense fer una parada al photocall, on es va poder observar a un Neichel natural i proper. Un cop a taula va ser el torn de Jordi Montroig, de Louis Roederer, qui va deleitar als comensals amb tots els detalls dels champagnes i de les bodegues Louis Roederer. Fins que els plats van anar sortint: ostra de la Bretanya al natural, crema de pularda, terrina de foie micuit amb gelat de Sauternes i maduixes, llobarro amb nage de verdures, filet al cafè Paris i colomí de sang “de Bresse”. Ja de postres, es va oferir una selecció de formatges francesos artesans, una infusió de fruites vermelles amb xantillí gelada i unes crêpes suzette. Tot això sense oblidar les mignardisses. En definitiva, va ser un sopar francès a 4 mans maridat per Champagne Louis Roederer que va sorprendre als nostres comensals, alguns dels quals van fer pública la seva experiència a través del TripAdvisor.

La connexió entre el xef de La Boscana, Joel Castanyé, i el xef Jean Louis Neichel, va revifar en qüestió de moments un cop es van posar a la cuina. I és que el xef de casa nostra ja havia treballat en el conegut restaurant que el xef Neichel tenia a Barcelona. Una connexió que, sens dubte, es va traslladar a cada textura, cada sabor i cada aroma de les seves creacions.

“Treballar amb ell va fer que recordés quan vaig treballar per ell a Barcelona i va ser molt emocionant reviure aquells moments. Encara que ja no exerceixi, quan estàvem tots 2 a la cuina, me’l mirava i veia exactament al mateix Neichel de fa 20 anys, amb la mateixa qualitat a la cuina i un savoir-faire inconfusible. Ell estava com peix a l’aigua i van ser unes hores increïbles”.Joel Castanyé, xef de La Boscana.

 

Comunicació La Boscana