La Boscana

Ep, que torno a ser jo! La Bosca

Ep, que torno a ser jo! Sí, sí, la Bosca. La Bosca de La Boscana, l’egua blanca… Ja feia temps que volia escriure-us, però vés, entre unes coses i unes altres no acabava de trobar el moment… Clar, el bon temps s’ha d’aprofitar! Els passeigs matutins, les nits a la fresca mirant les estrelles, les expedicions pels jardins per comprovar que tot està a lloc, les vesprades de lectures interessants i un llarg etcètera de coses que passen per aquí la finca.

El cas és que us volia explicar un fet curiós que m’inquieta. L’altre dia vaig sentir al Joel que li comentava a la Mari Angeles que m’havien de tornar a venir a veure per a fer-me una revisió per mirar que estigui ben sana (que no cal dir-ho, que estic com un roure!) Es veu que són revisions rutinàries i que ho fa tothom, per rutina i per prevenció. Jo ja hi estic acostumada, venen cada any…

LA BOSCANA

Sí, és aquell home que ve amb una maleta i em comença a mirar amb aparells estranys (jo em porto molt bé i em deixo fer de tot eh? Que després hi ha premi!). Treu com unes llums i em mira els ulls, les orelles, la boca… També treu ‘com uns auriculars’… Sí, sé que són uns auriculars! (algun client de la finca que em ve a veure al meu ‘ruedo’ en porta i sé que són per escoltar música). Al que anàvem, treu com una espècie d’auricular i m’ausculta per tot el cos (Sí, també sé que m’ausculta perquè cada any fa el mateix i ja em sé TOTES les paraules tècniques!) També em vacunen quan cal (jo sóc molt valenta i no tinc por!), em donen antiparasitaris interns i externs, i tota una sèrie de protocols que es veu que cal fer.

El Joel, mentrestant l’home em mira i em palpa, no em treu l’ull de sobre. Jo sé que al Nuc se l’estima molt però jo sóc la nineta dels seus ulls. Ell s’escapa un moment de la cuina per parlar amb aquest home i que li corrobori el que tots sabem… que estic ‘sana com una mansana’ que diuen per aquí la franja.

LA BOSCANA

Total, que cada any es repeteix la mateixa cançó. Llavors, si cada any que ve em troben sana, em trobo bé i estic com un roure… Aquest sr. veterinari (sí, els que curen als animals es diuen veterinaris) tornarà l’any vinent a veure’m o no?

Comunicació La Boscana.