Joel Castanyé

Entusiasmats al rebre la nostra primera estrella Michelin

Sorpresa inesperada i emoció continguda fins a l’últim moment: el restaurant La Boscana ha guanyat la seva primera estrella Michelin. Aquest guardó representa, per a la família Castanyé i Daniel i per tot l’equip, un premi a l’esforç continuat, a la passió abocada en cada creació, al treball rigorós i sobretot a l’entusiasme que es respira en aquesta professió que enamora: la cuina. La família Castanyé i Daniel va ser l’encarregada de representar La Boscana durant la cerimònia, que va tenir lloc aquest 23 de novembre a Girona.

Joel Castanyé, xef i copropietari de La Boscana va explicar durant la nit de la gala d’entrega: “Vaig engegar el restaurant amb molta il·lusió i com a projecte de vida i rebre aquest reconeixement ens anima a mi, al meu equip i a la meva família a seguir treballant dur perquè els nostres comensals continuïn gaudint de la nostra cuina”. I és que cal recordar que només fa 2 anys que es va inaugurar el restaurant gastronòmic del recinte anomenat espai Germans Castanyé -fins aleshores tan sols es duien a terme celebracions- a través del qual s’ha apostat fermament per una cuina d’avantguarda amb arrels tradicionals. En aquest sentit, cal recordar que La Boscana ha estat recentment escenari del primer restaurant pop-up espanyol en oferir creacions culinàries fetes en 3 dimensions de la mà de Food Ink.

Apassionadament treballador, enamorat de la cuina i sempre preparat per a innovar, Joel Castanyé compta amb una dilatada experiència en el món de la gastronomia. Nascut ja en una família dedicada en aquest sector i després d’haver estudiat a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida i a l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar, la seva formació la complementen cursos en l’àmbit de la restauració i diversos stages al costat de grans figures gastronòmiques com Jean Louis Neichel (Barcelona, 1998) -a qui precisament va convidar fa uns mesos a visitar l’espai La Boscana-; Xavier Pellicer (Barcelona, 2002); el Celler de Can Roca (2003) amb els germans Roca; o els 5 anys que va estar al Bulli Càtering, on va coincidir a Ferran i Albert Adrià, amb qui manté una estreta amistat.

Joel Castanyé atenent als mitjans

Vols viure tota una experiència a La Boscana?

Reserves a La Boscana restaurant:  973 56 55 75 / reserves@laboscana.net
Reserves a La Boscana banquets:  973 71 10 80 / laboscana@laboscana.net

 

Comunicació La Boscana