Joel Castanyé

“Em va impactar moltíssim la implicació dels concursants” Joel Castanyé a Masterchef.

Els dimarts a la nit les pantalles dels més cuinetes sintonitzen TVE, el programa Masterchef, lider en audiència, fa delícies dels apassionats a la cuina. Però aquest dimarts passat el programa de #MCCelebrity comptava amb un convidat molt especial per tot l’equip de La Boscana. El nostre xef, Joel Castanyé, era un dels invitats del programa número 8 d’aquesta nova edició de Masterchef Celebrity. Compartim la seva experiència perquè pugueu conèixer-la de primera mà:

Personalment ha sigut una experiència molt maca. Poder gaudir de la professionalitat del programa és realment un plaer. La incertesa de no saber molt bé el que passarà, no disposar d’un guió previ ofereix espontaneïtat i un resultat molt real i autèntic. En definitiva, una experiència molt gratificant.

  • Com vas viure el backstage d’un programa com el de Masterchef?

L’objectivitat de l’equip del programa fa que estiguis a l’expectativa constantment. Realment no saps ‘a lo que vas’, t’ho expliquen en comptagotes i a mesura que van succeint les coses. Tot i així em reitero un cop més, al backstage s’hi respira molta professionalitat.

  • Com va ser l’experiència de compartir el programa amb els altres xefs?

Dels altres 5 xefs, a un el coneixia personalment a la resta no. Tot i així es va respirar molt bon ambient i bona predisposició per part de tota la resta de convidats.

  • Creus que la dedicació en la prova dels concursants equival a resultats?

Des d’una vessant més professional, com a filosofia de vida i de treball està clar que sense dedicació els resultats no arriben. En l’àmbit del programa, i parlant d’aficionats a la cuina i de manera circumstacial, hi posen molta implicació i van ‘a per totes’ encara que els resultats no siguin els esperats.

  • Com ho vas viure el tenir que guiar a l’Anabel Alonso des de la distància?

Pateixes molt! Realment t’impliques moltíssim i voldries ajudar més i no pots. Quan veus que s’ho prenen tan seriosament i que per ells és tan important treure el resultat de la prova voldries donar un cop de mà d’una manera més directa.

  • Perquè vas escollir el plat de ‘Colomí amb foie’?

De la direcció del programa em van demanar una recepta que fos espectacular. Primerament els vaig presentar una versió nostra del típic plat de meló amb pernil, però tres dies abans d’anar a gravar em comenten que aquesta recepta no seria possible de realitzar al plató i que enviés dues propostes més de les quals van escollir la més complexa. Desossar un colomí té la seva complexitat a nivell tècnic culinari i també és molt visual pels espectadors, suposo.

  • Què li diries a l’Anabel Alonso si la tinguessis davant ara mateix?

Anabel, la proxima vez ganaremos. ¡No te preocupes!  

  • Anècdotes del programa que vulguis compartir.

L’entrada al plató va ser al·lucinant! És molt gran, preciós, molt majestuós, amb materials d’alta qualitat… Sorprèn moltíssim, ens va encantar.

També em va impactar moltíssim la implicació dels concursants vers el programa. Gent que es dedica d’una forma consolidada al món de la interpretació, per exemple, s’impliqués tant en un concurs de cuina ho vaig trobar molt curiós. La motivació dels concursants sorprèn i això a pantalla s’aprecia.

LA BOSCANA

MASTERCHEF CELEBRITY

Comunicació La Boscana.