La Boscana

Els detalls de La Boscana que marquen la diferència

Què fa que una vetllada en un restaurant fregui la perfecció? N’hi ha prou amb impressionar amb unes creacions culinàries excel·lents o fa falta alguna cosa més? La decoració és important? I el tracte amb els clients? A La Boscana volem que els nostres comensals no només gaudeixin d’un plat, d’un menú o d’un vi en concret, sinó que anem més enllà, fins a l’entusiasme dels sentits. Volem que la teva estada al nostre espai es converteixi en una experiència inoblidable.

Els detalls marquen la diferència i d’això en som molt conscients. És per això que ens esforcem al màxim perquè et sentis còmode, acompanyat i atès en tot moment. Des que s’entra al recinte de La Boscana travessant una porta metàl·lica majestuosa a un li pot semblar estar dins d’un conte de fades. Tot és naturalesa al voltant i el camí fins al Restaurant Gastronòmic es converteix en una passejada tranquil·la, on els ulls estan ocupats en gaudir de l’entorn i observar cada detall, cada so. El llac, amb els seus ànecs, cignes i peixos; la nostra euga Bosca, tota blanca i solemne; i les més de 70 varietats entre arbres, arbustos i plantes, transporten al comensal lluny del soroll, de l’estrès del dia a dia i de les preocupacions.

El Restaurant Gastronòmic és la nineta dels nostres ulls. Els materials utilitzats per l’arquitecte i amic de la família, Jordi Font, han aconseguit una simbiosi entre el restaurant i l’espai natural que encara avui dia ens encisa. Les parets aixecades amb vidre permeten establir un contacte permanent amb l’exterior i tenir la sensació d’estar menjant enmig de la naturalesa.

Volíem un espai íntim a la sala del restaurant, per això només disposem de 8 taules. El servei és una peça clau i des de sempre, la qualitat passa per davant de la quantitat. A més, aquestes taules estan separades per una construcció de vímet captivadora que ens recorda que podem trobar la bellesa en l’aparença més senzilla.

L’oportunitat de fer els aperitius a la cuina, al costat del nostre xef Joel Castanyé i el seu equip, forma part d’aquesta atenció cuidada al 100%. Una relació que establim amb el convidat que va més enllà de la de xef-comensal.

A La Boscana no som perfectes, però ens esforcem molt cada dia per a fregar la perfecció.

Reserves a La Boscana restaurant:  973 56 55 75 / reserves@laboscana.net

Comunicació La Boscana