El xef Joel Castanyé signarà ‘Cullera, forquilla i ganivet’ a la llibreria Caselles de Lleida

El xef de la Boscana, Joel Castanyé, estarà el proper 23 d’abril, la Diada de Sant Jordi, de 19:00h a 20:00h a la llibreria Caselles de Lleida signant els exemplars de Cullera, forquilla i ganivet. Una oportunitat única per conèixer en persona l’artífex del restaurant la Boscana  el qual s’ha rodejat amb personalitats com Ferran Adrià, Santi Santamaria, Xavier Pellicer o els germans Roca.  En aquesta edició de Cullera, forquilla i ganivet, hi trobaràs totes les històries, receptes i anècdotes de la família Castanyé i Daniel i dels seus restaurants , així com també un recull de receptes que et seran molt útils a casa.

A tots els qui adquireixin el llibre se’ls obsequiarà amb un snack dolç i un punt de llibre de la Boscana.  També serà el moment en què Joel Castanyé presenti un dels aperitius que trobareu al menú de Sant Jordi de la Boscana del 22, 23 i 24 d’abril: La Rosa. Si vols realitzar una reserva, fes clicaquí o truca’ns al 973 711 080.

8
Cullera, forquilla i ganivet. Com si de 3 arbres es tractessin, és el símbol del restaurant la Boscana i dels germans Castanyé, un logotip que escenifica no només la seva manera de ser, sinó també la d’aquest espai exclusiu: la família, la natura i la gastronomia. Celebra enguany el seu primer aniversari després que sortís editat l’abril de 2015. Dins d’ell hi trobareu la trajectòria de la família Castanyé Daniel; els seus orígens, història i valors, així com també l’evolució de les cuines delResquitx i la Boscana al llarg dels anys. No hi falta una menció a la importància d’un bon maridatgei a les 300 referències de les quals disposen els cellers de Resquitx i la Boscana. Per últim, amb unes imatges de conte de fades, il·lustra els banquets celebrats en aquest espai únic on els detalls fan que s’arribi a l’excel·lència i converteixin el dia en màgic. Com a darrer apunt, Cullera, forquilla i ganivet destaca els projectes de futur de la família Castanyé Daniel.

Editat per la lleidatana Pagès Editors i amb el pròleg de l’Albert Adrià Acosta, Cullera, forquilla i ganivet pretén ser el testimoni de la trajectòria gastronòmica, empresarial i familiar de la família Castanyé i Daniel. Desitgem de tot cor que el gaudiu i que l’utilitzeu per provar la nostra cuina.

Tot l’equip de la Boscana et desitja que passis una Feliç Diada de Sant Jordi.