El nostre secret? El valor humà

Si alguna cosa hem après al llarg d’aquests anys, és que els grans reptes mai s’aconsegueixen en solitari. La Boscana està formada per un equip de més de 20 persones, que gràcies al treball i dedicació de cadascuna d’elles podem oferir als nostres clients experiències inoblidables, capaces d’entusiasmar i captivar els sentits.

El valor humà que hi ha darrere d’aquest projecte, és el que representa la nostra essència. Sense el Fane, el nostre jardiner, en Ramon, qui dóna de menjar a la Bosca, el Joan que ens ajuda a cuidar l’hort, la Maria Àngels i l’Albert, que serveixen amb dedicació als nostres comensals, el Robert, la Xaima i en Josep Maria, que creen juntament amb el Joel l’experiència gastronòmica, entre molts altres companys i col·laboradors externs, hagués estat difícil crear i gaudir aquesta il·lusió.

Com a equip, sempre ens guiem pel talent, la creativitat i sobretot la cooperació, tant dins com fora de la cuina. Segons el nostre punt de vista, l’èxit resideix en potenciar aquests intangibles, per després convertir-los en els ideals que ens mouen dia a dia.

Són incomptables les tasques que es realitzen per crear una atmosfera màgica, i encara que moltes d’elles no siguin perceptibles pels nostres convidats, sí són essencials, igual que ho són els qui les realitzen.

Podríem dir que el treball a La Boscana és equiparable a la unió de les peces d’un trencaclosques, ja que gràcies a persones úniques, mogudes per un objectiu comú, i acompanyades per una perfecta compenetració, hem aconseguit complir un somni.

Volem fer partícips als nostres comensals de la gran qualitat humana que hi ha a casa nostra, present en tot el que ells veuen i degusten.

El que hi ha darrere de la Boscana és molt més que gastronomia, és companyonia i treball en equip, dos factors que aconsegueixen crear una simbiosi perfecta, amb l’única fi de deixar petjada en tots aquells que ens visiten.

Amb qui compartiries una vetllada a la nostra casa?

 

Comunicació La Boscana.