Yes, we cook! Sí, a La Boscana cuinem

I tant que cuinem!. Aquesta seria una de les nostres frases motivacionals? Clar! La nostra filosofia de vida? També! Un hashtag per utilitzar al nostre Instagram? Bona idea! 😉

Que ens encanta cuinar no és cap novetat, oi? La cuina ens corre per les venes, la passió per la gastronomia es manifesta en cada una de les nostres receptes, la creativitat de l’equip de cuina de La Boscana aflora en cada un dels nostres plats.


A
La Boscana cuinem amb sentiment, amb inquietuds, amb valors.

 

Cuinem perquè ens agrada donar regna solta a l’artista culinari que portem dins, per poder oferir als comensals que ens visiten una experiència gastronòmica única sense precedents. Aromes subtils, sabors exquisits, receptes vives que maduren amb el nostre equip, plats singulars que reten al teu apetit a un combat contra el teu paladar.

Gustos? Tècniques? Productes? Valors? Una aliança entre quatre conceptes, que considerem vitals, per tal de sentir-nos orgullosos de la nostra feina. Perquè una gran elaboració amb una gran tècnica no té sentit si no ens hi sentim representats, receptes que són inconcebibles si no porten una mica del nostre adn – productes de proximitat. Els sabors són i han de ser els protagonistes principals de la funció.

A casa nostra es conjunguen dos mots antagònics que sempre van lligats a la nostra metodologia de treball, un no existeix sense l’altre, tradició i innovació.

Volem mantenir les arrels gastronòmiques del nostre projecte, retre un homenatge a la terra que ens ha vist néixer i crèixer.

Mirem enrere i veiem un llarg camí recorregut, no més curt que el que ens queda per recórrer. Ens hi acompanyes?

Gastrònoms del món: #YesWeCook. Sí, a La Boscana cuinem, i ho fem perquè no contemplem cap motiu per deixar de fer-ho.

 

Equip de La Boscana.