Combatre la calor

Portem uns dies de molta calor a casa nostra i, gairebé, arreu. Costa descansar, els dies es fan llargs i feixucs, i hem d’estar atents als consells per evitar patir un cop de calor.

D’entre aquestes recomanacions, les que tothom coneix són no sortir al carrer en els moments de máxima temperatura i hidratar-se contínuament, on l’aigua, el líquid element per excel.lència, acostuma a ser la millor solució, tant a l’hora de remullar-se (a la dutxa, a la piscina, a la mar…) com per beure.

Però quan fa tanta calor hem de tenir en compte un altre tipus d’alimentació. Sovint, es diu que amb la canícula es té menys gana, i potser és cert, però de vegades és perquè s’ha ingerit molta aigua (i això sempre tapa una mica) o perquè tenim una idea errònia sobre què ens cal menjar.

Si l’estiu a casa nostra és tòrrid com ell sol, també és cert que els horts produeixen hortalisses i els arbres fruites, que són idonis per combatre aquesta climatología adversa.

A La Boscana som especialistes en oferir els productes de temporada i, a més, amb l’autèntic quilòmetre zero: les hortalisses són del nostre hort!

Per això, per plantar cara a la calor, menjar sa, menjar bé, menjar fresc, menjar quilòmetre zero. Aquesta és la resposta de La Boscana al problema.

I us garantim que si veniu a provar aquests productes no us en penedireu. I la gana, quan els observeu i després els tasteu, us vindrà de seguida.

Us animeu?