Cargols a la gormanda, per Joel Castanyé, el Plat Favorit dels Catalans.

Tornem a estar de celebració a La Boscana!

El passat Dijous 26 de novembre la revista Cuina nomenava guanyador el plat dels cargols a la gormanda apadrinat pel xef Joel Castanyé en la cinquena edició del Plat Favorit dels Catalans.

 

Els peus de porc, mandonguilles amb sípia, patates braves, ous estrellats i cigrons amb suc, són algunes de les tapes o petits plats que concursaven en aquesta cinquena edició.

Després de tres setmanes competint amb dotze tapes apadrinades per reconeguts xefs catalans i amb 35.000 vots populars durant tot el concurs, aquest plat característic de la nostra terra, ha estat reconegut com el plat favorit dels catalans.

 

Els cargols s’han convertit en un dels plats essencials de la gastronomia catalana. Típic de les terres de Lleida, ple de sabor i fàcil de cuinar. Podem trobar tota mena de receptes des de les més tradicionals fins a les més innovadores. Un plat de la nostra terra que fa festa!

 

Estem molt agraïts i satisfets amb la gran participació i involucració de totes les persones que ens recolzen en els petits i grans projectes que vivim tota la família de La Boscana. Volem agrair també a la revista Cuina per haver comptat amb nosaltres en aquest concurs que hem seguit i donat suport durant les seves cinc edicions.

Rebem aquest reconeixement amb molta il·lusió i ens significa una bona dosi d’energia per seguir posant tota la nostra passió i esforç dia rere dia.

 

L’equip de La Boscana